ZakenVerhalen

Peter v.d. Dijssel, installatiebedrijf P.A. v.d. Dijssel: “Breed werkterrein”

Leestijd: 2 minuten

We zijn ’s ochtends vroeg op bezoek bij installatiebedrijf P.A. van den Dijssel B.V., bij de broers Peter en Bartjan van den Dijssel (respectievelijk links en rechts op de foto) om precies te zijn. Op het parkeer-terrein zien we een groot bord waarop vermeld staat op welke gebieden het bedrijf allemaal actief is: verwarming, loodgieters/fitterswerk, gas en elektra, dak- en zinkwerk, sanitair en autolaadpalen.

Vakmanschap en innovatie

Peter van den Dijssel: “We hebben een breed dienstenpakket voor zowel particulieren als ondernemingen in Soest en omgeving. Ons specialisme? Goed beschouwd zijn we vooral specialist in comfort, warmte, ouderwets en nieuwerwets loodgieters- en fitterswerk. Maar we zijn ook de specialist bij uitstek voor het installeren van sanitair en het creëren van energiebesparing. Op basis van jarenlang vakmanschap combineren we vakkundige installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden met zo slim mogelijke toepassingen van de nieuwste technieken.”

“Feitelijk zijn we vooral specialist in comfort, warmte en loodgieters- en fitterswerk”

Noviteit: bidetdouche

Peter vervolgt: “We installeren bijvoorbeeld ook bidetdouches, een innovatieve variant op een normaal bidet en de nieuwste trend op sanitairgebied voor zowel spoelen, een ‘ladystraal’ als föhnen. Bidetdouches, ook wel douchetoilets genoemd, worden in veel Aziatische landen al volop gebruikt. In Nederland komt hier ook steeds meer vraag naar.”

Duurzaamheid en kostenbesparing

Bartjan raakt eveneens op stoom en vertelt dat het bedrijf constant streeft naar het op slimme en kostenbesparende wijze toepassen van duurzame oplossingen. “Denk aan het installeren van zonnepanelen, een energiezuinige zonneboiler of een superzuinig warmte terugwinsysteem waarbij warmte uit de lucht of de grond wordt gehaald. Vooral als we milieuvriendelijke oplossingen combineren zijn er verrassend hoge besparingen mogelijk. Dat geldt trouwens ook al bij de aanschaf van de nieuwste generatie energiezuinige CV-ketels of warmtepompen. Na een persoonlijk gesprek en een bezoek op locatie laten wij precies zien wat de terugverdientijd is. Of je nu een nieuwe of oude CV-ketel hebt, het is het aan te raden om hem periodiek te laten inspecteren zodat je onnodige kosten voorkomt.”

“Vooral door duurzame oplossingen slim te combineren zijn er verrassend hoge besparingen mogelijk”

Nadere informatie over installatiebedrijf P.A. van den Dijssel: www.dijsselbv.nl

Lees ook:

Dennis van Vulpen, Van Vulpen Design: “Ik hou van hout en ijzer”

Jeroen van Netten

Marijke de Jongste, hulporganisatie Present Soest: “Onderscheidende aanpak”

Jeroen van Netten

Peter Brouwer, Brouwer Systeemplafonds: “Bewust gekozen voor 
niche-markt”

Jeroen van Netten