ZakenDeals

De 10 beste Windows laptops van dit moment

Leestijd: < 1 minuut

Wie een laptop, ook wel notebook genoemd, zoekt heeft overstelpend veel keuze. Je kunt kiezen uit tal van merken en uitvoeringen. Dat geldt vooral voor Windows laptops. De ene ziet er nog verleidelijker uit dan de andere. Maar welke laptop is lekker snel, handig in gebruik, heeft degelijke hard- en software en is uitgerust met een accu waarmee je lang achtereen draadloos kunt werken en die lang meegaat?

Ben je op zoek naar een Windows laptop met een goede prijs/prestatieverhouding? Wij hebben hieronder de 10 best beoordeelde Windows laptops van dit moment voor je op een rij gezet. Doe er je voordeel mee!Heb je een ZakenBericht? Geef het gratis door

Gratis e-book "25 schrijftips waardoor je online meer verkoopt"

gratis e-book gratis e-book

Abonneer je op onze ZakenMail met inspirerende ondernemersverhalen, openhartige zakelijke bloopers, korte boekentips/recensies, ZakenBlogs en veel meer.

Ontvang nu tijdelijk ons nieuwste e-book (12 pag.) met praktische tips/adviezen voor o.a.:

  • Opbouw van je teksten.
  • Overtuigende schrijfstijl.
  • Content creatie/middelen-inzet.
Ontvang het e-book

1. Lenovo ThinkBook 15 20VE00FJMH - Laptop - 15.6 inch

Lenovo ThinkBook 15 20VE00FJMH -  Laptop - 15.6 inch

Deze creator laptop is een compacte alleskunner. De laptop is geschikt voor hobbymatig foto- en video bewerken, en ideaal voor lichte grafische taken. Dankzij het IPS-scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave, ideaal voor grafisch design. Dankzij het verlichte toetsenbord is werken in donkere ruimtes geen enkel probleem. Tot slot is deze laptop is voorzien van Windows 10 Pro voor optimale beveiliging. Bovendien is de laptop zeer gemakkelijk voor onderweg. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Fotografie: hobbymatig ✔ Videobewerking: hobbymatig Deze laptop wordt niet aanbevolen voor: ✖ Grafisch ontwerp ✖ 3D animatie ✖ architecturale visualisatie ✖ Streaming ✖ Gaming Belangrijkste kenmerken: De krachtige Intel Core i5 processor zorgt ervoor dat zware taken snel worden uitgevoerd.

€ 841,52

Bekijk op Bol.com

2. HP 14s-fq0701nd - Laptop - 14 Inch

HP 14s-fq0701nd - Laptop - 14 Inch

Deze HP laptop is een compacte, lichtgewicht laptop. Heel handig voor als je veel onderweg bent. Profiteer van de lange accuwerktijd en het strakke design. De laptop is geschikt voor het bekijken van je favoriete films en series. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave, ideaal voor grafisch design. De laptop heeft dunne schermranden waardoor je veel werkruimte hebt. Dankzij het anti-glare scherm werk je ook in lichte omgevingen comfortabel. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.

€ 319,00

Bekijk op Bol.com

3. ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004T - Gaming Laptop - 15.6 inch - 144 Hz

ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004T - Gaming Laptop - 15.6 inch - 144 Hz

Deze ASUS gaming laptop is geschikt voor de instap gamer. Je speelt zo nu en dan wel is Minecraft of FIFA 2020, maar alles op de allerhoogste grafische instellingen spelen, vindt je niet zo belangrijk. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. Dankzij het anti-glare scherm game je gemakkelijk met de gordijnen open in het zonlicht. De CPU's van Intel hebben beschikking tot bijzonder hoge Turbo Boost kloksnelheden. Simpel gezegd betekent dit voor jou een betere en vlekkeloze ervaring tijdens lange game sessies.

€ 699,00

Bekijk op Bol.com

4. ASUS Notebook X415JA-EB498T - Laptop - 14 Inch

ASUS Notebook X415JA-EB498T - Laptop - 14 Inch

Deze ASUS Notebook is een compacte, lichtgewicht laptop. Hierdoor is deze ideaal voor onderweg. De laptop is geschikt voor dagelijkse bezigheden voor werk of studie. Deze laptop adviseren wij ook voor het bekijken van je favoriete films en series. Dankzij het IPS-scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Bovendien gaat de batterij lang mee. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.

€ 549,00

Bekijk op Bol.com

5. Lenovo Ideapad 5 15ARE05 81YQ006JMH - Laptop - 15.6 Inch

Lenovo Ideapad 5 15ARE05 81YQ006JMH - Laptop - 15.6 Inch

Deze laptop is ideaal voor studenten of thuiswerkers die hun dagelijkse bezigheden voor werk of studie met optimaal gemak willen uitvoeren. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave, ideaal om jouw favoriete foto's te bewerken. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.

€ 749,00

Bekijk op Bol.com

6. Lenovo Legion 5 82JU008GMH - Gaming laptop - 15.6 inch (165 Hz)

Lenovo Legion 5 82JU008GMH - Gaming laptop - 15.6 inch (165 Hz)

Deze Lenovo gaming laptop is perfect voor de pro gamer. Voor de persoon die op zoek is naar high-end specs, onbegrensde performance en een eersteklas ervaring op het voorfront van laptop gaming. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Hierdoor zijn je laadschermen lekker kort en ben je snel terug in je spel. Verder is het werkgeheugen van deze laptop uitbreidbaar. Hiermee kan je in de toekomst besluiten om je werkgeheugen te vergroten zodat je laptop nog meer taken tegelijkertijd aan kan.

€ 1.349,00

Bekijk op Bol.com

7. Lenovo IdeaPad 3 82KU00CKMH - Laptop - 15.6 Inch

Lenovo IdeaPad 3 82KU00CKMH - Laptop - 15.6 Inch

Deze Lenovo laptop adviseren wij voor het bekijken van je favoriete films en series. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* ✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

€ 649,00

Bekijk op Bol.com

8. HP 15s-eq2730nd - Laptop - 15.6 Inch

HP 15s-eq2730nd - Laptop - 15.6 Inch

Deze HP laptop is geschikt voor het bekijken van je favoriete films en series. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* ✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

€ 599,00

Bekijk op Bol.com

9. HP Pavilion 15-eg0700nd - Creator Laptop - 15.6 Inch

HP Pavilion 15-eg0700nd - Creator Laptop - 15.6 Inch

Deze HP laptop is geschikt voor het bewerken van foto's in bijvoorbeeld Adobe Photoshop. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. Dankzij het verlichte toetsenbord is werken in donkere ruimtes geen enkel probleem. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. ✔ Fotobewerking: de processor is hiervoor snel genoeg. ✔ Videobewerking: deze laptop beschikt over een aparte videokaart.

€ 999,00

Bekijk op Bol.com

10. ASUS Notebook X515JA-EJ030T - Laptop - 15.6 Inch

ASUS Notebook X515JA-EJ030T - Laptop - 15.6 Inch

Deze ASUS Notebook laptop is geschikt voor dagelijks gebruik zoals internetten, e-mailen en het typen van verslagen. Dankzij het grote scherm heb je veel ruimte op je bureaublad. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking. ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.* ✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

€ 399,00

Bekijk op Bol.com

Lees ook:

De beste HP 14 inch laptops met Intel Core i9 processor

Raymond Veldkamp

De beste ASUS 14 inch laptops met Intel Core i7 processor

Raymond Veldkamp

De 5 beste online marketing boeken

Raymond Veldkamp