ZakenVerhalen

Yourlease leasing: “Er zijn bijzonder veel maatwerkmogelijkheden”

Leestijd: 2 minuten

De Nederlandse leasemaatschappij Yourlease, onderdeel van Smeeing Mobility Solutions, startte ruim 4 jaar geleden met haar activiteiten.

Flexibiliteit en een scherpe vaste maandprijs waren toen al onderscheidende kenmerken. Dankzij deze ijzersterke combinatie maakt het bedrijf een ongekende groei door. Yourlease heeft klanten in heel Nederland en – sneller dan gepland – al ruim 1.200 lease-overeenkomsten gesloten. Vooral de tak zakelijke lease groeit enorm.

Private en business lease

Bij de start van richtte Yourlease zich uitsluitend op particulieren en ZZP’ers. Sinds ongeveer 3 jaar worden ook MKB-bedrijven op hun wenken bediend door Yourlease. Steeds meer bedrijven die een nieuwe of prima gebruikte personenauto of bestelauto willen sluiten bij Yourlease business lease-contract af. Hierbij kan gekozen worden tussen full operational lease en financial lease.

“Al ruim 1.200 leasecontracten en klanten in heel Nederland.”

Veel flexibiliteit

In de gezellige Smeeing Pub op de 1e etage van Koningsweg 14 in Soest worden we met veel enthousiasme uiterst helder geïnformeerd en geadviseerd over de vele keuzemogelijkheden op het gebied van leasen.

In hun Yourlease Store/showroom maar ook online kun je een lease-overeenkomst afsluiten voor 6 maanden, 1, 2, 3, 4 of 5 jaar. Direct een proefrit maken, je huidige (bestel)auto inruilen, allerlei opties kiezen voor de door jou gewenste lease-auto, je kilometerbundel en leaseovereenkomst “upgraden”, het kan allemaal. Het is zelfs mogelijk om je abonnement al na 12 maanden kosteloos op te zeggen.

Volop keuze

De onlangs totaal vernieuwde showroom van Yourlease aan de Koningsweg is lekker modern ingericht en heel overzichtelijk ingedeeld. Tijdens het bezoek aan de showroom loopt het water je bijna in de mond. Auto’s van verschillende merken in diverse prijsklassen lijken bijna hoorbaar te smeken om een proefrit.
De laagste prijs die we tegenkomen is een all-in leasetarief van € 188,- per maand.

“Alles is inbegrepen in het vaste maandbedrag, ook vervangend vervoer.”

Echt “all-in”

Een vergelijking met andere lease-aanbieders maakt duidelijk dat de private lease overeenkomsten van Yourlease inderdaad “all-in” zijn oftewel dat alles is inbegrepen in de vaste maandtermijn: onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting, WA casco-verzekering, 24/7 pechhulp en vervangend vervoer. Hierdoor hoef je aanvullend alleen nog maar te betalen voor je brandstof.

Binnen 48 uur rijden

Elke dag van de week, dus ook elke zondag, kun je ook zonder afspraak, de Yourlease showroom binnenstappen om een proefrit te maken met één of meerdere personen- of bestelauto’s die op voorraad staan. En dat zonder moeilijk gedoe en zonder lang te moeten wachten. Na het afsluiten van de lease-overeenkomst kun je eventueel al binnen 48 uur rijden in je nieuwe (zakelijke) lease-auto.

Nadere informatie over Yourlease private & business lease: Yourlease.nl

Lees ook:

Smeeing Mobility Solutions: misschien wel Nederlands leukste mobiliteitswinkel!


Jeroen van Netten

Peter Brouwer, Brouwer Systeemplafonds: “Bewust gekozen voor 
niche-markt”

Jeroen van Netten

Jeroen van Netten, Rhinoz (web)tekst + advies: “Ik wil activeren”

Jeroen van Netten