ZakenVerhalen

Toon van Doorn, i-Reserve: “Europa verder veroveren”

Leestijd: 3 minuten

Toon van Doorn, de afgelopen 2,5 jaar werkzaam als Senior Technisch Adviseur bij Teqa in Utrecht, het bedrijf achter het internationaal succesvolle online reserveringssysteem i-Reserve, is benoemd tot nieuwe directeur.

Per 1 januari 2020 heeft hij officieel het directeursstokje overgenomen van directeur/eigenaar Wiljan Snijders. Met inmiddels ruim 18 jaar ervaring in de ICT-branche was Toon van Doorn toe aan deze uitdagende volgende stap in zijn loopbaan.

Sterke groei binnen Europa

Toon van Doorn: “Het product, het merk en de service achter-i-Reserve staan als een huis. Ons online reserveringssysteem is bijzonder compleet en geschikt voor ongeveer elke branche. Het wordt onder meer gebruikt bij de verhuur van recreatiewoningen, vergaderzalen, trainingslocaties/ruimtes, flexplekken, kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen. Ook uiteenlopende sportclubs waaronder fitnessclubs, tennisverenigingen, golfclubs, squashclubs maar ook verhuurders van spelfaciliteiten waaronder bowlingbanen maken gebruik van i-Reserve. Dat geldt ook voor kleine en grote botenverhuurders en bedrijven die rondleidingen en events organiseren.

“Ons online reserveringssysteem is bijzonder compleet en geschikt voor vrijwel elke branche”

Met ons team werken we voor een groeiend aantal grote en middelgrote klanten in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Enkele van onze klanten zijn: La Place, Landal GreenParks, Holland Casino, Vesteda, Waterschap Vallei & Veluwe, Grolsch, Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, Mokumboot, GlowGolf, Duvel en De bibliotheek DOK Delft. Komende jaren willen we in Nederland maar zeker ook in het buitenland, met name in Scandinavië, flink verder groeien. Er liggen volop mooie kansen voor ons, ook al omdat met onze flexibele software taalversies bijzonder gemakkelijk en snel zijn door te voeren.

Kostenverlaging en omzetverhoging

“Als iemand mij vraagt welk werk ik doe, dan zeg ik dat we gespecialiseerd zijn in het bouwen en het technisch ondersteunen van een hoogwaardig online reserveringssysteem om ruimtes en tijd efficiënt te verhuren. De volgende vraag is dan vaak: ‘Die functie zit toch gewoon in Outlook?’ Dat is ten dele waar.

Met i-Reserve bieden wij klanten veel meer dan die eenvoudige functie. I-reserve is de meest complete, gebruiksvriendelijke en flexibele totaaloplossing op hoog niveau die maatloos en makkelijk te integreren is binnen je automatisering. Met onze totaaloplossing kunnen de klanten van onze klanten 24/7 online zien welke ruimten en tijden nog beschikbaar zijn en direct online reserveren en betalen. Ons product i-Reserve verhoogt de servicegraad aan je klanten, zorgt voor omzetverhoging en bespaart een organisatie veel interne tijd en moeite, onder meer omdat met onze oplossing allerlei e-mails maar ook de facturering op een slimme en daardoor kostenbesparende manier geautomatiseerd kunnen worden.”

“i-Reserve verhoogt de servicegraad aan je klanten, zorgt voor omzetverhoging en bespaart veel tijd”

Binnen enkele dagen ingericht

Vol enthousiasme en op wervende wijze vervolgt Toon van Doorn: “i-Reserve onderscheidt zich ook door snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Zowel online reserveren door de eindklant als het beheer van het systeem is heel gemakkelijk. Als beheerder heb je 24/7 een optimaal inzicht in de planning en je bezettingsgraad en zijn er nooit dubbele boekingen. Ons product is uiteraard geschikt voor de schermen van desktop PC’s, laptops/ notebooks, tablets en smartphones. Doordat onze software eenvoudig is in te richten kan de klant er al binnen enkele dagen mee aan het werk.

Vast maandbedrag

Belangrijke voordelen zijn ook dat onze oplossing naar wens modulair is uit te breiden en dat je kunt kiezen voor een vast maandbedrag per licentie waarbij je alleen betaalt voor de functionaliteit die je daadwerkelijk gebruikt. Je merkt: ik sta 100% achter onze oplossing die we uiteraard continue blijven doorontwikkelen. Heeft een bedrijf interesse in i-Reserve dan raad ik aan om gebruik te maken van de mogelijkheid om onze software 30 dagen lang gratis en vrijblijvend uit te proberen zodat je zelf de mogelijkheden en voordelen van ons online reserveringssysteem in de praktijk kunt ervaren.”

Nadere informatie over i-Reserve: www.i-reserve.nl

Lees ook:

Thijs Duindam, De Soester Duinen: “Ongeveer alles is mogelijk”

Jeroen van Netten

Boudewijn Happé, DATA-collectief: “Geen adressenleverancier maar leadpartner”

Jeroen van Netten

Marijke de Jongste, hulporganisatie Present Soest: “Onderscheidende aanpak”

Jeroen van Netten