ZakenVerhalen

Thijs Duindam, De Soester Duinen: “Ongeveer alles is mogelijk”

Leestijd: 2 minuten

We zijn op bezoek bij De Soester Duinen en komen – niet toevallig – tijdens lunchtijd. Het is gezellig druk in het restaurant, desondanks neemt eigenaar Thijs Duindam (rechts op de foto) alle tijd voor ons.

Terwijl we genieten van een heerlijke lunch steekt Thijs enthousiast van wal: “Mij wordt regelmatig gevraagd wat we nu eigenlijk zijn: een restaurant, een brasserie, een vergaderlocatie of een cateraar? Ik zeg dan altijd: we zijn het allemaal. En dat op een bovengemiddeld hoog niveau. Onze keuken wordt hooglijk gewaardeerd met een 8.7, de sfeer in ons restaurant krijgt gemiddeld een 8.8 en de bediening krijgt zelfs een 9.”

“Wij zijn restaurant, brasserie, vergaderlocatie en cateraar in één. Allemaal op een bovengemiddeld hoog niveau”

Speciaal concept voor kerstdagen

“Je kunt prima (zakelijk) lunchen en dineren in ons gezellige restaurant. Afgelopen jaar hadden we beide kerstdagen een geweldig brunchbuffet en ontvingen we per dag, inclusief dinergasten, ruim 350 gasten. Je kon op beide kerstdagen kiezen tussen een brunchbuffet met entertainment voor de kinderen en een aantrekkelijk geprijsd luxe 4-gangen lunchmenu of ’s avonds een culinair 4-gangen diner dat geserveerd werd in ons restaurant.”

Trouwen in de duinen

Enthousiast vertelt Thijs vervolgens over de unieke mogelijkheid van De Soester Duinen om te trouwen in de duinen van Soest/Soestduinen: “We hebben met de gemeente Soest een overeenkomst gesloten waardoor het toegestaan is om de trouwplechtigheid in de prachtige duinen van Soest te laten plaatsvinden. Wij nemen hierbij de totale ontzorging voor onze rekening en regelen alles: vanaf een heerlijk glaasje Prosecco tot en met de stoelen, de eventuele aankleding en uiteraard de catering op deze speciale locatie.”

“Ons specialisme op het gebied van catering? “Hoge kwaliteit en totale ontzorging”

Gratis: “24 creatieve content ideeën voor zakelijke social media posts”

gratis e-book gratis e-book

Meld je aan voor het ontvangen van onze maandelijkse ZakenMail nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen, openhartige zakelijke bloopers, korte boekentips/recensies, ZakenBlogs en veel meer.

Ontvang nu tijdelijk onze “24 creatieve content ideeën voor zakelijke social media posts” en profiteer van de volgende voordelen:

  • Altijd een creatief en effectief idee.
  • Nooit mee worstelen met inspiratie.
  • Meer interactie met je volgers.
  • Forse tijdbesparing.

Catering op niveau

De Soester Duinen is dus eveneens actief als cateraar. Thijs: “Wij verzorgen diners, lunches, kleine en grote bruiloften maar bijvoorbeeld ook galadiners op elke gewenste locatie, niet alleen in Soest maar op elke gewenste locatie. We mochten een tijdje geleden bijvoorbeeld de totale catering verzorgen in Kasteel Oud-Wassenaar. Ons specialisme bij catering is een totale ontzorging waarbij we, op ons inmiddels bekende hoge kwaliteitsniveau, niet alleen het eten en drinken verzorgen maar ook de bediening, de aankleding en het meubilair.”

Nadere informatie over De Soester Duinen: www.soesterduinen.nl

Lees ook:

Ronald Snel, SIT Injectietechniek: “24/7 paraat voor injectiewerk”

Jeroen van Netten

Christiaan Veldhuizen, SmartCom: totaalpartner voor ICT en telecommunicatie

Jeroen van Netten

Gerben Branderhorst, Branderhorst Facilitaire Diensten: “Schoonmaakspecialist 2.0”

Jeroen van Netten