ZakenVerhalen

Smeeing Mobility Solutions: misschien wel Nederlands leukste mobiliteitswinkel!


Leestijd: 2 minuten

We stappen binnen bij het bedrijf Smeeing Mobility in Soest en worden op hun vestiging aan de Koningsweg 14 verrast door de prachtige nieuwe Yourlease showroom. Leaseauto’s van allerlei merken in diverse prijsklassen smeken hier bijna om een proefrit.Auto Smeeing Soest: ruim 600 aanbiedingen

Auto Smeeing Soest biedt in haar showrooms keuze uit ruim 600 uitstekende jonge occasions en nieuwe auto’s, zowel personenauto’s als bestelwagens (altijd 100 stuks op voorraad). Deze worden elk uit voorraad geleverd. Bij een groot aantal occasions kan voor extra zekerheid en garantie gekozen worden tussen een Best Buy-pakket en een Best Buy Plus-pakket.
Kijk op: www.autosmeeing.nl

Yourlease: meer dan 200 top leasedeals

Het eigen label Yourlease is bijzonder succesvol op het gebied van private en business lease. In de Yourlease Store op Koningsweg 14 en op de Yourlease-website heb je keuze uit ruim 200 topdeals met een vast laag maandbedrag (vanaf 188,-/mnd.). Particulieren en ondernemers kunnen een contract afsluiten voor 6 maanden, 1, 2, 3, 4 of 5 jaar. Een proefrit maken, je huidige auto inruilen, allerlei opties kiezen, binnen 48 uur rijden, gratis upgraden, Yourlease biedt verrassend veel flexibele mogelijkheden. Uniek is hun lease-abonnement dat na 12 maanden vrijelijk opzegbaar is.
Kijk op: www.yourlease.nl

“In de ruim 20.000 m2 grote showroom heb je 
een enorme keuze in auto’s en (elektrische) fietsen”

QuickServ: all-round garage voor elk merk

Welk automerk je ook rijdt en waar je jouw auto ook hebt gekocht, ook zonder afspraak kun je voor vakkundig onderhoud en reparaties uiterst voordelig terecht bij de QuickServ garage. Dit bedrijfsonderdeel van Smeeing Mobility heeft regelmatig speciale acties waarbij klanten profiteren van extra veel voordeel.
Kijk op: www.quickserv.nl

Profile Smeeing: nieuwste collecties (e)bikes

In de overzichtelijke ingedeelde showroom van Profile Smeeing aan de Koningsweg 16, die onlangs is uitgebreid met een gezellige koffiehoek, zien we onder meer de nieuwste collecties van de bekende A-merk (elektrische) fietsen maar ook diverse premium fietsmerken waaronder Kalkhoff, Stromer en DutchID. Onlangs is Profile Smeeing ook officieel benoemd tot dealer van het gespecialiseerde Nederlandse merk Van Raam Fietsen. Je kunt bij hen dan ook prima terecht voor het kopen en leasen van diverse Van Raam fietsproducten waaronder de Van Raam GoCab, een elektrische fietstaxi speciaal ontwikkeld voor BSO’s (Buiten Schoolse Opvang-organisaties) die geschikt is voor het vervoeren van 8 kinderen.
Kijk op: www.profile-smeeing.nl

“compleet product- en dienstenpakket op het gebied van moderne mobiliteit”


Fietsaccuwinkel.nl: dé accuspecialist

Het bedrijfsonderdeel Fietsaccuwinkel.nl. levert, via haar winkel aan de Koningsweg 16 in Soest en de webshop fietsaccuwinkel.nl, scherp geprijsde losse accu’s, accu-opladers maar ook accuhoezen voor elk merk en type e-bike. Voldoet je fietsaccu of -lader niet meer, stap dan eens binnen bij deze specialist via de entree van Profile Smeeing of neem contact op met Fietsaccuwinkel.nl voor vrijblijvend advies.
Kijk op: www.fietsaccuwinkel.nl

Lees ook:

Henk van Asch, BMO Soest: “O.a. druk met parkmanagement”

Jeroen van Netten

Yourlease leasing: “Er zijn bijzonder veel maatwerkmogelijkheden”

Jeroen van Netten

Roald van der Heide, Citrien ProcesConsult: “Ik ben gek op chaos!”

Jeroen van Netten