ZakenVerhalen

Xander Sijmons, Keistad Advocaten: “Bij ons geen ivoren toren, we zijn heel laagdrempelig”

Leestijd: 2 minuten

Tijdens het enthousiaste gesprek met Xander Sijmons, valt meerdere keren het woord ‘laagdrempelig’.

Dat is geen toeval want dit kantoor heeft een formule gekozen waarbij ze heel toegankelijk en benaderbaar zijn. Xander Sijmons, één van de vier advocaten van Keistad Advocaten: “Traditioneel biedt de advocatuur haar diensten aan vanuit een soort ivoren juridische toren. Als modern kantoor doen wij dat niet.
Wij proberen een gevoel te creëren waarin cliënten zich echt thuis voelen en we bieden bijstand vanuit de behoefte van de klant. Die staat bij ons altijd centraal.”

“Geen ivoren toren, we zijn een heel toegankelijk 
en laagdrempelig advocatenkantoor”

Whatsapp en spijkerbroek

Xander Sijmons vervolg: “Met veel cliënten hebben wij intensief Whatsapp-contact. En vaak ontvangen of bezoeken we cliënten juist niet in jasje-dasje-stijl maar in spijkerbroek.”

Jonge terriërs

“We zijn relatief jong want we zitten niet 30 jaar in het vak. Maar elk van ons heeft een jarenlange ervaring op zijn of haar vakgebied en is enorm gedreven en vasthoudend. We worden dan ook nogal eens vergeleken met jonge terriërs. Dat vind ik een mooi compliment. Als beëdigde advocaten helpen wij particulieren en bedrijven om toekomstige juridische problemen te voorkomen en natuurlijk als het probleem daadwerkelijk speelt.

“Mijn collega Hester Seton is al 17 jaar gespecialiseerd in arbeidsrecht, personen- en familierecht en ondernemersrecht. Lucas Kruiswijk is gespecialiseerd in arbeidsrecht en contractenrecht en Susanne van de Ven heeft personen- en familierecht als specialisatie. Zelf ben ik zo’n 17 jaar gespecialiseerd in strafrecht. We houden elkaar goed op de hoogte van de ontwikkelingen in andermans vakgebied. Samen kunnen we, voor een redelijke prijs, particulieren, bedrijven en instellingen bijstaan met een totaalpakket aan uitstekend juridisch advies.”


Gratis: “24 creatieve content ideeën voor zakelijke social media posts”

gratis e-book gratis e-book

Meld je aan voor het ontvangen van onze maandelijkse ZakenMail nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen, openhartige zakelijke bloopers, korte boekentips/recensies, ZakenBlogs en veel meer.

Ontvang nu tijdelijk onze “24 creatieve content ideeën voor zakelijke social media posts” en profiteer van de volgende voordelen:

  • Altijd een creatief en effectief idee.
  • Nooit mee worstelen met inspiratie.
  • Meer interactie met je volgers.
  • Forse tijdbesparing.

“Klein kantoor met een afgewogen totaalpakket 
aan juridische diensten”

Bij strafrecht is elk detail van belang

“Voor mijn cliënten zoek ik alles uit. Want elk detail in een zaak kan ertoe doen. Al zeg ik het zelf: Ik ben nogal bedreven in het uitpluizen van wet- en regelgeving. Daarbij maak ik geen onderscheid in de omvang van de zaak. Communicatie is in ons vak heel belangrijk. Essentieel is bijvoorbeeld om, in samenspraak met de cliënt, vooraf een goede tactiek te bepalen, die te volgen en die waar nodig tijdig bij te stellen. Net als mijn collega’s zal ik altijd volkomen eerlijk zijn over de kansen. Een open verstandhouding met de cliënt vinden we heel belangrijk.”

Toegankelijk én sportief

Xander is, net als zijn collega’s, niet alleen heel toegankelijk maar ook tamelijk sportief. Al enkele jaren is hij jeugdtrainer en coach bij voetbalvereniging SO Soest en momenteel nam hij al eens deel aan de Alpe d’HuZes in Frankrijk. Wilt u vrijblijvend advies omdat u een juridisch probleem heeft of omdat u die juist wilt voorkomen? Neem dan beslist contact op met dit laagdrempelige advocatenkantoor.

Keistad Advocaten
Nadere informatie over Keistad Advocaten: www.keistadadvocaten.nl

Lees ook:

Boudewijn Happé, DATA-collectief: “Geen adressenleverancier maar leadpartner”

Jeroen van Netten

Ramon Lenssen, XtraSpace: “Prettig, snel en veilig werken staat voorop!”

Jeroen van Netten

Wilco Wernsen, Bowling Overhees: “Gastvrijheid staat bij ons voorop”

Jeroen van Netten