ZakenVerhalen

Johanna Six, Bres advocaten: “Meer perspectief dankzij 5 specialismes”

Leestijd: 2 minuten

Voorafgaand aan het interview met Johanna Six-Van der Werf (helemaal links op de foto), één van de advocaten van Bres advocaten in Soest, heeft uw verslaggever zich ingelezen op hun website. In klare taal is daar te lezen dat dit middelgrote full-service advocatenkantoor gespecialiseerd is in ondernemings-recht, arbeidsrecht, onroerend goed recht, familierecht en erfrecht.

Meer perspectief

In het prachtige kantoor van Bres Advocaten, gevestigd in de voormalige pastorie van de Mariakerk, vertelt Johanna Six: “We willen niet op álle rechtsgebieden een beetje deskundig zijn, maar op een select aantal terreinen heel veel ervaring en actuele kennis in huis hebben. Dankzij onze specialismes en nauwe ‘intercollegiale’ samenwerking kunnen we een juridisch vraagstuk met veel kennis, ook praktische kennis, vanuit meerdere kanten bekijken. Hierdoor creëren we voor de cliënt een beter vooruitzicht en meer perspectief om te komen tot een succesvolle oplossing.”

“We hebben op een select aantal terreinen heel veel ervaring en actuele kennis in huis”

Midden-Nederland

Johanna, zelf gespecialiseerd in familierecht en erfrecht, licht de specialismes waarmee het kantoor haar cliënten in Soest en in overige plaatsen in Midden-Nederland van dienst is elk kort toe. Lachend: “Het lijkt me netjes om niet met familierecht en erfrecht te beginnen.”

Specialismes

“Eén van onze specialismes is ondernemersrecht. Je kunt u bij ons terecht bij vraagstukken op het gebied van onder andere ondernemings- en insolventierecht, rechtspersonen- en contractenrecht, vorderingen en aansprakelijkheidsrecht. Wij worden onder andere in de arm genomen bij fusies, bedrijfsovernames en bij een ingrijpend verschil in inzichten tussen aandeelhouders.”

Johanna over hun specialisme arbeidsrecht: “Onze advocaten van deze afdeling kunnen de cliënt van dienst zijn bij vraagstukken met betrekking tot onder meer arbeidsrecht, ontslagrecht, medezeggenschapsrecht en het collectieve arbeidsrecht.”

Vervolgens stipt Johanna kort aan waarin de afdeling onroerend goedrecht gespecialiseerd is: “Deze gespecialiseerde kantoorgenoten behandelen vraagstukken op het gebied van huur en verhuur van particulier en commercieel onroerend goed. Denk daarbij bijvoorbeeld aan huur- en bouwrecht, burenrecht, appartementsrecht, VvE-recht en bestuursrecht.”

Ten slotte gaat Johanna in op het vierde specialisme van Bres advocaten: familierecht en erfrecht. “Deze afdeling kan cliënten van dienst zijn bij vraagstukken en geschillen rond onder andere (echt)scheiding, alimentatie, mediation, erf- en huwelijksvermogensrecht, omgangsregelingen en naamswijziging.”

“Ons juridische jaarabonnement voor ondernemers voorziet duidelijk in een behoefte”

Jaarabonnement

Duidelijk zal zijn dat Bres advocaten een toegankelijk kantoor is met ervaren specialisten die op de bres staan voor hun relaties. Enige tijd geleden heeft Bres Advocaten een gunstig geprijsd juridisch jaarabonnement voor ondernemers ontwikkeld. Hierbij kan men direct bij één van de specialisten aankloppen als er iets dreigt mis te lopen.

Op de foto (v.l.n.r.) het advocatenteam van Bres advocaten: Johanna Six-Van der Werf, Maudy Vermin,
Kees Schoonderbeek, André Emmen, Jan Erik van der Wolf, Moshe Beukers (niet meer werkzaam bij Bres advocaten), René Boekhoff, Isabelle van Schip. Ontbrekend op de foto: Gabriëlle Steenbakkers.

Nadere informatie over Bres advocaten: www.bresadvocaten.nl

Lees ook:

Frans Davelaar, Office Centre: “Soort Bol.com aan het worden”

Jeroen van Netten

Arjen Hop, NBSS: “Ik wil impact hebben op de jeugdsport in Nederland!”

Jeroen van Netten

Ramon Lenssen, XtraSpace: “Prettig, snel en veilig werken staat voorop!”

Jeroen van Netten