ZakenVerhalen

Dirk Boshuis, Profile Smeeing: “E-bike lease zal stormachtig groeien”

Leestijd: 2 minuten

Dirk Boshuis (links op de foto) en Matthijs de Kam, beiden al jaren het vertrouwde gezicht bij fietsspecialist Profile Smeeing in Soest: “Bijna dagelijks horen we van onze bezoekers dat ze versteld staan over ons ruime assortiment en uitgebreide werkplaats.”

Nieuwste collecties

Dirk: “Als onderdeel van de landelijke Profile-keten hebben we altijd de nieuwste modellen van diverse merken in onze winkel staan. Daarnaast verkopen wij in onze showroom en online ook een compleet assortiment fietsgerelateerde producten waaronder fietsaccu’s, fietsaccu-opladers en beschermhoezen voor fietsaccu’s maar ook fietsdragers voor op de auto.”

“Naast e-bikes ook een compleet assortiment fietsgerelateerde producten waaronder fietsaccu’s”

Proefrit en koffiehoek

Matthijs: “Steeds vaker wil men een uitgebreide proefrit maken. Heel verstandig natuurlijk. We nemen altijd graag de tijd voor een goed advies en een proefrit.” Dirk voegt toe: “Onze winkel/showroom, onlangs uitgebreid met een gezellige koffiehoek, trekt veel bezoekers uit Soest maar ook veel klanten buiten Soest komen naar ons toe voor het kopen of het laten onderhouden van hun (elektrische) fiets. Ik mag wel zeggen dat Profile Smeeing de e-bike specialist van Midden-Nederland is.”

A-merken en premiummerken

Tijdens een rondje in de showroom zien we ongeveer alle bekende A-merk (elektrische) fietsen maar ook de nieuwste modellen van de premium e-bike fietsmerken Stromer en Kalkhoff. Matthijs: “We hebben een fiets voor elke doelgroep, niet alleen all-round fietsen en stadsfietsen maar ook omafietsen, moederfietsen, sportieve hybride fietsen en Speed Pedelecs waarmee je 45 km per uur kunt rijden. In onze showroom staan eveneens diverse modellen elektrische bakfietsen van de merken Urban Arrow en Voque.”

“We adviseren klanten altijd om een uitgebreide proefrit met één of meerdere fietsen te maken”


Gratis: “24 creatieve content ideeën voor zakelijke social media posts”

gratis e-book gratis e-book

Meld je aan voor het ontvangen van onze maandelijkse ZakenMail nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen, openhartige zakelijke bloopers, korte boekentips/recensies, ZakenBlogs en veel meer.

Ontvang nu tijdelijk onze “24 creatieve content ideeën voor zakelijke social media posts” en profiteer van de volgende voordelen:

  • Altijd een creatief en effectief idee.
  • Nooit mee worstelen met inspiratie.
  • Meer interactie met je volgers.
  • Forse tijdbesparing.

Dealer Van Raam fietsen

Vol enthousiasme vervolgt Matthijs: “Onlangs zijn we benoemd tot dealer van Van Raam fietsen.
Een aantal modellen van Van Raam wordt veelal als fiets voor minder validen gebruikt. Van Raam maakt prachtige driewielerfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, driewielertandems, duofietsen, zitfietsen, ligfietsen, transportfietsen en lage instap fietsen. Hun fietsen worden op klein, middelgroot, groot en bijzonder groot formaat gemaakt en zijn daardoor geschikt voor kinderen, volwassenen en mensen met een klein tot zeer groot postuur.

Wij voeren van Van Raam de Easy Rider, de Balance, de Fuz2Go, de EasyGo en de Chat Riksja fiets. Deze kunnen allemaal op maat gemaakt worden en hiervan hebben we in onze showroom een demomodel klaar staan voor een proefrit. We hebben ook de Van Raam GoCab in ons assortiment. Deze elektrische fietstaxi, geschikt voor het vervoeren van 8 kinderen, is uitermate veilig en officieel goedgekeurd, hierdoor is hij ideaal voor BSO’s.

Leasen van e-bikes

Dirk en Matthijs: “Te verwachten is dat komende jaren het privé en zakelijk leasen van e-bikes stormachtig zal toenemen. Wij zijn er klaar voor. Bij ons kun je, tegen een vast laag all-in maandbedrag, een e-bike, een elektrische bakfiets of een Van Raam GoCab e-taxi leasen.”

Nadere informatie over Profile Smeeing: Profile-smeeing.nl

Lees ook:

Pieter Klaasse, Finedi: specialist in financiële dienstverlening

Jeroen van Netten

Frits van Barneveld, Huis en Zekerheid Soest: “Vertrouwen is de basis”

Jeroen van Netten

Ondernemershuis Birkstaete: “Turnkey kantoor-units van 15 t/m 150 m2”

Jeroen van Netten