ZakenDeals

Top 10 beste usb condensator microfoons van dit moment

Leestijd: < 1 minuut

We maken – thuis en op kantoor – met z’n allen steeds meer gebruik van videobellen. En van Podcasts. Een goede beeldkwaliteit is daarbij van groot belang. Maar een volledig kraakvrije geluidskwaliteit is minstens zo belangrijk. Want het is natuurlijk wel zo handig dat je duidelijk hoort wat er gezegd wordt zonder dat er hinderlijke achtgrondgeluiden te horen zijn. Een professionele condensator microfoon met usb-aansluiting is daarvoor onmisbaar. En tegenwoordig betaalbaarder dan ooit. 

Wat de beste keuze is op het gebied van usb condensator microfoons? We hebben de 10 populairste condensator microfoons voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee.

1. LifeGoods Condensator USB Microfoon met Arm - Cardioide Polair Patroon - PC, Laptop, Macbook, PlayStation - Plopkap - Ruisfilter - Zwart

LifeGoods Condensator USB Microfoon met Arm - Cardioide Polair Patroon - PC, Laptop, Macbook, PlayStation - Plopkap - Ruisfilter - Zwart

Ben je een gamer, zing je of neem je podcasts op? Of wil je videobellen met de beste geluidskwaliteit mogelijk? Dan is de PC condensator microfoon van LifeGoods iets voor jou! De microfoon beschikt over Plug & Play waardoor je geen stuurprogramma hoeft te installeren en dus gelijk kunt beginnen! De arm van de microfoon is 180° draaibaar en 35 cm lang. Hiermee geniet je van een volledige bewegingsvrijheid tijdens het maken van de opname. De soundschipset met een resolutie van 192 kHZ/ 24 bit is zeer geavanceerd en biedt een optimale geluidskwaliteit. De bijgeleverde plopkap en popfilter zorgen voor een ruisvrije opname.

€ 39,99

Bekijk op Bol.com

2. HyperX QuadCast Streaming Microfoon - PS4/Windows/MAC - Rood

HyperX QuadCast Streaming Microfoon - PS4/Windows/MAC - Rood

De HyperX QuadCast™ is de ideale volledig uitgeruste all-inclusive stand-alone microfoon voor de aspirant-streamer, podcaster, content-creators en/of gamer die op zoek is naar een condensatormicrofoon met een hoogwaardige geluidskwaliteit. De QuadCast bevat zijn eigen trillingsdempende shockmount om de bijgeluiden van het dagelijks leven te verminderen en een ingebouwde popfilter voor het dempen van vervelende doordringende geluiden. Bekijk in een oogwenk de status van je mic met de LED indicator en je kunt eenvoudig tap-to-mute gebruiken om gênante broadcasting ongelukjes te voorkomen. Kies tussen vier polar patterns (stereo, omnidirectioneel, cardioïde, bidirectioneel).

€ 124,99

Bekijk op Bol.com

3. Blue Microphones Yeti USB Microfoon voor Studiokwaliteit Streaming & Recording - Blackout

Blue Microphones Yeti USB Microfoon voor Studiokwaliteit Streaming & Recording - Blackout

Maak ongeëvenaarde opnamen op je computer met Blue's best verkochte Yeti-serie van USB-microfoons. Dankzij onze eigen driecapsule-technologie produceren Yeti-microfoons onberispelijke opnamen van studiokwaliteit met legendarisch gemak. En de vier verschillende patrooninstellingen bieden een ongelooflijke flexibiliteit, zodat je podcasts, YouTube-video's, gamestreaming, Skype/VoIP, muziek en zelfs cryptozoölogielezingen kunt opnemen op manieren waarvoor anders meerdere microfoons nodig zouden zijn.

€ 119,00

Bekijk op Bol.com

4. Condensator Microfoon voor PC - Studio Microfoon - Gaming Microfoon - USB - Met Standaard - Cardioide Patroon - Plopkapje en Kabelorganizer

Condensator Microfoon voor PC - Studio Microfoon - Gaming Microfoon - USB - Met Standaard - Cardioide Patroon - Plopkapje en Kabelorganizer

Microfoon met hoge kwaliteit! Deze microfoon is perfect voor het hedendaagse thuiswerken. Hierdoor ervaart u nooit meer problemen met uw microfoon, dit komt door de hoge kwaliteit van deze microfoon. Perfect voor een sprekende rol in uw vergaderingen! Met deze microfoon bent u duidelijk te verstaan tijdens een presentatie of overleg. Gebruik Deze microfoon is ideaal in deze coronatijd, met deze microfoon bent u luid en duidelijk te verstaan op uw calls.

€ 34,99

Bekijk op Bol.com

5. HyperX QuadCast S RGB USB Condenser Streaming Microfoon - PC

HyperX QuadCast S RGB USB Condenser Streaming Microfoon - PC

Schitterende RGB-microfoon voor streamers en content creators. De HyperX QuadCast™ S is een USB-condensatormicrofoon die geweldig klinkt en er geweldig uitziet. De buitengewoon schitterende RGB-verlichting en dynamische effecten kunnen worden aangepast via HyperX NGENUITY-software en geven elke stream of set-up extra stijl en flair. De QuadCast S is een complete microfoon met een trillingsdempende shockmount die alledaagse bijgeluiden onderdrukt en een ingebouwd plopfilter dat plosieve geluiden dempt. Bekijk in een oogwenk de status van je mic met de LED-indicator en je kunt eenvoudig tap-to-mute gebruiken om gênante broadcastingongelukjes te voorkomen.

€ 179,00

Bekijk op Bol.com

6. Trust GXT 252 Emita Plus - Studio Microfoon met Arm - Gaming - USB - Zwart

Trust GXT 252 Emita Plus - Studio Microfoon met Arm - Gaming - USB - Zwart

Professionele USB-studiomicrofoon met uitschuifbare arm en met zeer precieze cardioïde opnamepatroon; voor streamen, podcasten, voice-overs en akoestische muziek.

€ 80,99

Bekijk op Bol.com

7. LifeGoods USB Microfoon met Statief - Geschikt voor PC, Laptop, Playstation - Zwart

LifeGoods USB Microfoon met Statief - Geschikt voor PC, Laptop, Playstation - Zwart

Wil je een USB-microfoon met professioneel geluid voor je PC, laptop of Playstation? Breng podcasts, livestreams, gaming of muziekopnames naar een hoger niveau met deze LifeGoods USB Microfoon. Stel de microfoon volledig af op jouw wensen met het 360° driepootstatief en 1,5m lange USB-kabel. Plug in via USB en ervaar kristalhelder geluid dankzij een frequentiebereik van 20Hz tot 20kHz, de popfilter en een plofkap. Gamen, streamen of opnemen Livestreamen, vloggen, meetings, zang of instrumenten opnemen, je doet het allemaal met deze microfoon. Het popfilterscherm filtert harde S’en, harde P’s en vermindert ongewenste geluiden veroorzaakt door speeksel en ademen.

€ 37,99

Bekijk op Bol.com

8. BRYGHT Microfoon set - Microfoon Arm - Standaard - USB - Plug And Play - Gaming En Streaming - Zwart

BRYGHT Microfoon set - Microfoon Arm - Standaard - USB - Plug And Play - Gaming En Streaming - Zwart

Wilt u ook uw geluid op een professionele manier opnemen? Bijvoorbeeld voor muzikale doeleinden, games of voor meetings. Het is allemaal mogelijk met de complete set met alle benodigdheden voor het beste geluid. Complete set De set van BRYGHT is een set van een microfoon met een arm en een tafelstatief, hierdoor is de microfoon is meerdere situaties bruikbaar. De microfoon zelfs is van zeer hoge kwaliteit en neemt geluiden op tot 192kHz, hierdoor heeft de cardioïde vorm. De microfoon komt ook met een kap en een popfilter om alle oneffen geluiden eruit te filteren.

€ 49,95

Bekijk op Bol.com

9. Blue Microphones Snowball iCE Plug & Play USB Streaming Microfoon - Matte Black

Blue Microphones Snowball iCE Plug & Play USB Streaming Microfoon - Matte Black

De Snowball iCE van Blue is de snelste en gemakkelijkste manier om geluid van hoge kwaliteit te krijgen voor opnamen en streaming. Aangedreven door een aangepaste cardioïde condensercapsule, levert hij kristalheldere geluidskwaliteit die lichtjaren voorloopt op je ingebouwde computermicrofoon. Met het meegeleverde statief kun je de microfoon positioneren ten opzichte van de geluidsbron. De Snowball iCE is zelfs Skype-gecertificeerd voor gegarandeerde prestaties. Dus of je nu een virtueel interview via Skype voert, live gameplay op Twitch streamt of een relatie onderhoudt met iemand aan de andere kant van de wereld, je wordt luid en duidelijk gehoord.

€ 55,99

Bekijk op Bol.com

10. Blue Microphones Snowball USB Streaming Microfoon van Studiokwaliteit - Black

Blue Microphones Snowball USB Streaming Microfoon van Studiokwaliteit - Black

Geniet van studiokwaliteit met de Blue Microphones Snowball. Ideaal voor podcasts, streaming, gaming en meer. Dankzij de USB-verbinding is de Snowball breed inzetbaar en te koppelen met allerlei soorten apparaten. Je hebt keuze tussen drie soorten opname-instellingen: cardioïde, omnidirectioneel en cardioïde met met pad van -10dB. Zo ben jij verzekerd van de perfecte opname, ongeacht de situatie! CARDIOÏDE: Met deze instelling wordt geluid aan de voorkant opgepikt, ideaal voor het opnemen van audio uit één richting zoals solo-instrumenten en podcasts.

€ 59,89

Bekijk op Bol.com

Lees ook:

De beste 27 inch Acer monitoren voor zakelijk gebruik

Raymond Veldkamp

De beste ASUS 14 inch laptops met Intel Core i9 processor

Raymond Veldkamp

De beste Toshiba 14 inch laptops met AMD Ryzen 5 processor

Raymond Veldkamp