ZakenDeals

De populairste online trainingen voor ondernemers

Leestijd: < 1 minuut

De ontwikkelingen in de zakelijke wereld zijn uitdagend en gaan snel. Het is daarom zaak om je kennis up to date te houden en regelmatig te vergroten. Dat kun je onder meer doen door online zakelijke trainingen of kortere cursussen te volgen. Het grote voordeel hiervan is dat je dan geen reistijd hebt en volledig of grotendeels zelf je studietempo kunt bepalen evenals de tijd die je eraan besteedt. We hebben voor jou als ondernemer de 10 populairste online trainingen op een rijtje gezet die je helpen om jezelf en je onderneming verder te ontwikkelen.

Actieplan succesvol zelfstandig ondernemen

actieplanWil je een vliegende start maken met jouw onderneming? Schrijf je dan in voor ZakenMail en ontvang inspirerende ondernemersverhalen, handige praktijktips, leerzame zakelijke bloopers en veel meer.

Direct na je inschrijving ontvang je het e-book "Actieplan succesvol zelfstandig ondernemen" als welkomstcadeau!

Dit actieplan geeft antwoord op al jouw ondernemersvragen:

  • Praktische informatie en tips
  • Compleet stappenplan van A tot en met Z
  • O.a. ondernemingsplan, financiële planning en marketing

Basiskennis Boekhouden (BKB)

Basiskennis Boekhouden (BKB)

De correcte omgang met (boekhoudkundige) cijfers is voor een bedrijf van levensbelang. Overzicht gaat hierbij boven alles. Met de cursus Boekhouden van NHA leer jij hoe je de meest relevante boekhoudkundige werkzaamheden uitvoert en het overzicht bewaart!

Meer informatie

Presenteren

Presenteren

Leer presenteren met meer zelfvertrouwen en overtuiging! Spanning en stress de baas blijven, kan lastig zijn. Met de cursus Presenteren leer jij hoe je dit doet. Aan de hand van veel praktische tips die je meteen kunt toepassen, verbeter je vandaag nog je presentatieskills!

Meer informatie

Projectmanagement

Projectmanagement

Plannen, organiseren en afstemmen: volg de cursus Projectmanagement en leer alles over stakeholders, resources en WBS. Inderdaad, bij projectmanagement komt veel kijken om doelstellingen tijdig en adequaat te realiseren. De cursus Projectmanagement helpt je daarbij!

Meer informatie

Timemanagement

Timemanagement

Meer klussen van je to-do-list afvinken. Efficiënter zakendoen en sneller je werkzaamheden afronden. De beloning? Meer rust én meer ruimte in je hoofd. In de cursus Time Management leer je hoe je meer rendement haalt uit de beschikbare tijd. Een dag heeft immers maar 24 uur.

Meer informatie

Basiskennis Marketing

Basiskennis Marketing

Hoe zet je haarshampoo in de markt? Of is de markt voor haarproducten verzadigd? Heeft adverteren nog wel zin? En wat zijn de voordelen van een doortimmerd marketingplan?

Je kunt een geniaal idee hebben, maar zonder marketing breng je een product of dienst moeilijk aan de man. Of vrouw.

Meer informatie

Online Marketing

Online Marketing

Met online marketing zijn de promotiemogelijkheden eindeloos. Hoe laat je het internet voor je werken? Hoe haal je alles uit sociale media, e-mailmarketing en Google? Volg de Online Marketing opleiding en leer hoe je een merk online positioneert.

Meer informatie

Succesvol Ondernemen

Succesvol Ondernemen

Of je nu een eigen bedrijf wilt beginnen of wilt slagen binnen een ander bedrijf: je hebt kennis nodig van het ondernemersvak. In de cursus Succesvol Ondernemen ontplooi je de vaardigheden die nodig zijn voor succes. Of, om in de geest van Johan Cruyff te blijven: bij een succesvol ondernemer komt er meer geld binnen dan dat eruit gaat. Dat is logisch.

Meer informatie

Zelfstandig Ondernemer Basis

Zelfstandig Ondernemer Basis

Voor veel mensen is het een droom, voor een enkeling komt de droom uit: werken voor jezelf en een eigen bedrijf starten. Wil je een eigen winkel, praktijk of webshop beginnen of aan de slag als zelfstandig coach, drogist of hovenier? Kies voor een goede start en zorg ervoor dat je beschikt over grondige basiskennis van het ondernemerschap met een cursus ondernemen.

Meer informatie

Creatief Schrijven

Creatief Schrijven

Ben je jaloers op woordkunstenaars? Wil je jouw meesterwerk schrijven maar weet je niet goed hoe of wat? Met de thuisstudie Creatief Schrijven ga je grasduinen voor het vinden van inspiratie en met woorden in de weer tot je een steengoed verhaal hebt.

Meer infomatie

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Als bedrijf kun je tegenwoordig niet meer zonder sociale media. Wil je jouw klanten bereiken, dan zul je je moeten profileren op diverse socialenetwerksites. Online zichtbaarheid is immers de sleutel tot succes!

Maar hoe werken deze mediakanalen precies en wat kun je er allemaal mee? Hoe benut je Facebook optimaal, wat zijn de geheimen van Twitter en wanneer gebruik je Instagram? Maar ook LinkedIn, YouTube en online adverteren komen aan bod!

Om jouw werk als Social Media Marketeer te monitoren, leer je gebruikmaken van analyseertools zoals Google Analytics. Zo weet je direct hoe jouw marketingstrategie uitpakt. Deze thuisstudie biedt een volledig programma om jou in korte tijd op te leiden tot social media expert!

Meer informatie

WordPress

WordPress

Een website is een mooi visitekaartje voor je bedrijf. Maar dit uitbesteden kost veel geld. Wil je toch zelf aan de slag maar heb je weinig kaas gegeten van coderen en programmeren? Dan is WordPress het meest toegankelijke Content Management Systeem (CMS) om mee te starten.

Meer informatie

Zakelijke Communicatie

Zakelijke Communicatie

In een zakelijke omgeving is correcte communicatie van groot belang. Zo kom je steeds professioneel en betrouwbaar over bij je klanten. Want zij zullen je altijd beoordelen op de communicatie die je voert. Ook al is je product het beste op de markt.

Wil jij dus alles leren over zakelijke communicatie en hoe je deze efficiënt toepast? Schrijf je dan in voor deze praktijkgerichte thuiscursus. Je leert alles over correcte gesprekstechnieken, duidelijke handelscorrespondentie en klachtenbehandeling. Verder verdiep je jezelf in het opstellen van vorderingsbrieven, handige vergadertechnieken en het interpreteren van gegevens en statistieken.

Meer informatie

Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer

Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer

Een eigen bedrijf beginnen? Dat is een grote stap. Je hebt grondige basiskennis nodig over ondernemerschap, administratie en marketing. Met de combinatiecursus Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer leg je een stevige basis voor een succesvolle start van jouw eigen winkel, praktijk of webshop.

Meer informatie

Lees ook:

De beste HP 17 inch laptops met Intel Core i5 processor

Raymond Veldkamp

De beste Terra 17 inch laptops met AMD Ryzen 7 processor

Raymond Veldkamp

De beste MEDION 15 inch laptops met Intel Core i3 processor

Raymond Veldkamp