ZakenDeals

De populairste E-readers van dit moment

Leestijd: < 1 minuut

Vooral lezers van zakelijke vakliteratuur stappen steeds meer over van een papieren boek naar een e-reader. Begrijpelijk, want een een e-reader biedt tal van voordelen.

E-readers zijn lekker licht en compact (ca. A5 formaat) en je kunt er duizenden boeken opzetten die je naar wens kunt indelen in categorieën. Je kunt al je boeken overal gemakkelijk mee naar toe nemen: op de bank, op vakantie en in bed. De speciale resolutie van de e-reader zorgt voor extra leescomfort en dankzij de ingebouwde achtergrondverlichting heb je geen leeslamp nodig. E-books zijn bovendien vaak lager geprijsd dan papieren uitgaven.

Wat de beste keus is op e-reader gebied is? We hebben de populairste e-readers van dit moment voor je op een rij gezet. Doe er je voordeel mee.

1. Kobo Nia - E-reader - Display van 6 inch - 8 GB - Wifi - Zwart

Kobo Nia - E-reader - Display van 6 inch - 8 GB - Wifi - Zwart

Maak kennis met de nieuwe Kobo Nia; een compacte en lichte e-reader met 6 inch niet spiegelend scherm. Hij is ook nog eens voorzien van de schermverlichtingstechniek van Kobo; ComfortLight. Het geheugen van 8 GB biedt ruimte voor 6.000 boeken, zodat ook de grootste boekenverzamelaars hun complete bibliotheek in de rugzak mee kunnen nemen. Kenmerken van de Kobo Nia Schermgrootte: 6 inch (15,2 cm) reflectievrij Opslagcapaciteit: 8 GB (tot 6.000 boeken) Schermresolutie: 212 ppi Schermverlichting: ja incl.

€ 99,99

Bekijk op Bol.com

2. Kobo Libra H2O e-reader - Waterdicht - Grote 7 inch scherm - Instelbaar warme kleur - 8GB - Wifi - Zwart

Kobo Libra H2O e-reader - Waterdicht - Grote 7 inch scherm - Instelbaar warme kleur - 8GB - Wifi - Zwart

Maak kennis met de nieuwe Kobo Libra H2O. Het ergonomische design gecombineerd met het grote 7 inch scherm (17.7cm diagonaal), zorgt ervoor dat je nooit meer stopt met lezen. De Kobo Libra is voorzien van ComfortLight PRO-schermverlichting en is ook nog eens waterdicht! Met de handige knoppen blader je makkelijk door je boeken en het menu van de e-reader; kortom een e-reader die gemaakt is voor uren leesplezier! De Kobo Libra H2O is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit. Kenmerken van de Kobo Libra H2O Schermgrootte: 7 inch (17,7 cm) Opslagcapaciteit: 8 GB (tot 6.

€ 179,99

Bekijk op Bol.com

3. Kobo Clara HD - E-reader - Hoge resolutie display van 6 inch - 8 GB - Wifi - Zwart

Kobo Clara HD - E-reader - Hoge resolutie display van 6 inch - 8 GB - Wifi - Zwart

Maak kennis met de nieuwe Kobo Clara HD; een compacte en lichte e-reader met 6 inch HD-scherm met een ongekend scherpe weergave van tekst. Hij is ook nog eens voorzien van de nieuwste schermverlichtingstechniek van Kobo: ComfortLight PRO. Het geheugen van 8 GB biedt ruimte voor 6.000 boeken, zodat ook de grootste boekenverzamelaars hun bieb in de rugzak mee kunnen nemen. Kenmerken van de Kobo Clara HD Schermgrootte: 6 inch (15 cm) reflectievrij Opslagcapaciteit: 8 GB (tot 6.000 boeken) Schermresolutie: 300 ppi Schermverlichting: ja incl.

€ 139,99

Bekijk op Bol.com

4. Kobo Aura Edition 2 + Kobo Sleepcover - Zwart

Kobo Aura Edition 2 + Kobo Sleepcover - Zwart

In deze bundel ontvang je: Kobo Aura 2 e-reader (zwart; in de doos) De officiële Kobo SleepCover hoes voor de Kobo Aura 2 (zwart; in de doos) De Kobo Aura geeft de meest natuurlijke leeservaring. Deze handzame en lichte e-reader met schermverlichting stelt je in staat om altijd en overal te lezen. Natuurlijke leeservaring Met de Kobo Aura lees je net zo comfortabel als een papieren boek. Het 6 inch (15,24cm) scherm is een touchscreen dat je met 1 of 2 vingers kunt aanraken. Door de resolutie van 1024 x 758 met 212 dpi (212 puntjes per inch) worden de letters op natuurlijke wijze weergegeven alsof de letters gedrukt zijn op het scherm.

€ 119,99

Bekijk op Bol.com

5. Kobo Libra 2 - 7 inch - 32GB - Bluetooth - Zwart

Kobo Libra 2 - 7 inch - 32GB - Bluetooth - Zwart

De Kobo Libra 2 is speciaal ontwikkeld om jouw tempo bij te houden. Met tal van functies en een geheel eigen karakter heb je met de Kobo Libra 2 jouw boeken altijd bij de hand. Kenmerken van de Kobo Libra 2 Schermgrootte: 7 inch (17,7 cm) Opslagcapaciteit: 32 GB (tot 24.000 ebooks) Schermresolutie: 300 ppi Schermverlichting: ja Batterij-capaciteit: wekenlang* Water- & stofbestendig: ja (IPX8) Gewicht: 215 gram Afmetingen (b x h x d): 114,6 x 161,6 x 9 mm Bestandsformaten: EPUB, EPUB3, PDF, MOBI, TXT, HTML, XHTML, RTF, CBZ, CBR *Afhankelijk van het gebruik van wifi en schermverlichting.

€ 189,99

Bekijk op Bol.com

6. Kobo Libra H2O e-reader - Waterdicht - Grote 7 inch scherm - Instelbaar warme kleur - 8GB - Wifi - Wit

Kobo Libra H2O e-reader - Waterdicht - Grote 7 inch scherm - Instelbaar warme kleur - 8GB - Wifi - Wit

Maak kennis met de nieuwe Kobo Libra H2O. Het ergonomische design gecombineerd met het grote 7 inch scherm (17.7cm diagonaal), zorgt ervoor dat je nooit meer stopt met lezen. De Kobo Libra is voorzien van ComfortLight PRO-schermverlichting en is ook nog eens waterdicht! Met de handige knoppen blader je makkelijk door je boeken en het menu van de e-reader; kortom een e-reader die gemaakt is voor uren leesplezier! De Kobo Libra H2O is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit. Kenmerken van de Kobo Libra H2O Schermgrootte: 7 inch (17,7 cm) Opslagcapaciteit: 8 GB (tot 6.

€ 179,00

Bekijk op Bol.com

7. Kobo Sage - 8 inch - 32 GB - Bluetooth - Zwart

Kobo Sage - 8 inch - 32 GB - Bluetooth - Zwart

Maak kennis met Kobo Sage, de meest geavanceerde Kobo e-reader tot nu toe. Laat je inspireren en lees voortaan op de Kobo Sage, met alle Kobo-functies in één gestroomlijnd pakket, inclusief draadloze Bluetooth® technologie zodat je kunt genieten van digitale luisterboeken. Het luxe 8 inch vlakke HD E Ink Carta 1200-touchscreen staat garant voor superieure prestaties en een geweldig contrast, zonder enige spiegeling. Kenmerken van de Kobo Sage: Schermgrootte: 8 inch ((20,3 cm) Opslagcapaciteit: 32 GB (tot 24.

€ 289,99

Bekijk op Bol.com

8. Pocketbook Touch Lux 5 E-book Reader Touchscreen 8 Gb Wi-fi Black

Pocketbook Touch Lux 5 E-book Reader Touchscreen 8 Gb Wi-fi Black

Scherm: De e-reader is uitgerust met een 6-inch E Ink Carta ™ HD-scherm, met optische eigenschappen die zo dicht mogelijk bij een standaard gedrukte boekpagina lijken. SMARTlight: pas de helderheid en kleurtemperatuur van het scherm aan met SMARTlight-technologie. Processor Dankzij de krachtige dual-core processor kan de PocketBook Touch Lux 5 elke taak snel en soepel aan. Lichtgewicht: PocketBook Touch Lux 5 is ongelooflijk ergonomisch en licht en weegt slechts 155 gram, waardoor het een ideaal apparaat is om dagelijks overal te lezen.

€ 129,00

Bekijk op Bol.com

9. Kobo Forma e-reader - Waterdicht - Grote 8 inch scherm - Instelbaar warme kleur - 8GB - Wifi - Zwart

Kobo Forma e-reader - Waterdicht - Grote 8 inch scherm - Instelbaar warme kleur - 8GB - Wifi - Zwart

Ervaar de toekomst van lezen met de Kobo Forma. De nieuwste Kobo heeft een innovatief slank en licht ontwerp met een 8 inch scherm (20.32cm diagonaal). Het grote beeldscherm kan meer tekst weergeven, maar het scherm heeft ook een nieuwe feature; het kan teksten staand of liggend weergeven. De fraai vormgegeven behuizing is voorzien van knoppen om makkelijk te bladeren in een boek. Deze e-reader is net als de Kobo Aura H2O ed.2 en de Kobo Aura ONE waterdicht en is voorzien van ComfortLight PRO schermverlichting.

€ 279,99

Bekijk op Bol.com

10. Kobo Elipsa Pack - 10,3 inch scherm - 32 GB - Blauw

Kobo Elipsa Pack - 10,3 inch scherm - 32 GB - Blauw

Gun jezelf het ultieme pakket om te schrijven en lezen: het complete Kobo Elipsa Pack. Inclusief de Kobo Elipsa eReader, Kobo Stylus en Kobo Elipsa SleepCover. Gebruik de Kobo Stylus om notities te maken in ebooks en pdf-bestanden inclusief handschriftherkenning door middel van MyScript. Bovendien kan je ook eigen notitieboekjes maken waarin je jouw notities in een handomdraai kunt omzetten in duidelijke, getypte tekst en je notities buiten je apparaat kunt exporteren. Met 32 GB opslagruimte neem je meer boeken mee dan er ooit in een tas zouden passen.

€ 405,39

Bekijk op Bol.com

Lees ook:

De 10 beste ladeblokken voor al je kantoorspullen

Raymond Veldkamp

NordVPN nu tijdelijk met 70% korting

Raymond Veldkamp

De beste Toshiba 13 inch laptops met Intel Core i5 processor

Raymond Veldkamp