ZakenDeals

De 10 lekkerste koffiebonen voor op kantoor

Leestijd: < 1 minuut

In Nederland schenken we steeds meer aandacht aan koffie. Niet alleen thuis, ook op kantoor vinden we het belangrijk om dagelijks te genieten van een lekker vers kopje koffie, cappuccino of espresso. En natuurlijk wil je je klant niet trakteren op ‘smakeloos slootwater’. Want dat is natuurlijk pure anti-reclame.

Over smaak valt natuurlijk te twisten. Maar zogenoemde bonenkoffie, oftewel koffie uit een koffiemaalmachine, wordt in heel Nederland door velen beoordeeld als lekkerste koffie. Er is volop keuze op het gebied van koffiebonen voor kantoor. Om het je makkelijk te maken hebben we een handig top 10 lijstje gemaakt. Doe er je voordeel mee.

1. Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen Voordeelpak - 4 x 1000 gram

Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen Voordeelpak - 4 x 1000 gram

Douwe Egberts Aroma Rood, de enige echte. Een aromatische, ronde en evenwichtige melange met het herkenbare Aroma Rood aroma. Je vertrouwde Douwe Egberts koffie sinds 1753. Smaakintensiteit 05 (schaal 01-09) Geschikt voor volautomaat & halfautomaat (koffiebonen) Smaaksegment Rond: Evenwichtig & Rond Voordeelpak Branding: Medium Om je te voorzien van de koffie die perfect bij jouw smaak past, heeft D.

€ 37,96

Bekijk op Bol.com

2. Douwe Egberts Intens Koffiebonen - 4 x 500 gram

Douwe Egberts Intens Koffiebonen - 4 x 500 gram

Douwe Egberts Intens, een karaktervolle en donker gebrande melange. Aromatisch, intens, zoet en smaakvol met een plezierige lange nasmaak. Donker gebrand voor een vol aroma en intense smaak. Smaakintensiteit 07 (schaal 01-09) Geschikt voor volautomaat & halfautomaat (koffiebonen) Smaaksegment Intens: Karaktervol & Intens Afkomstig van een UTZ gecertificeerde koffieplantage Blend van Arabica & Robusta bonen Om je te voorzien van de koffie die perfect bij jouw smaak past, heeft D.

€ 19,47

Bekijk op Bol.com

3. Starbucks Holiday Blend Medium Roast koffie - koffiebonen - 6 zakken à 190 gram

Starbucks Holiday Blend Medium Roast koffie - koffiebonen - 6 zakken à 190 gram

Starbucks® Holiday Blend. Een medium roast koffie met een gelaagde en gebalanceerde smaak, perfect in dit seizoen.- Zoet gebrand met tonen van donkere cacao- 100% Arabica- Intensiteit 8- Koffiebonen

€ 23,16

Bekijk op Bol.com

4. Douwe Egberts Aroma Variaties Excellent Koffiebonen - 4 x 500 gram

Douwe Egberts Aroma Variaties Excellent Koffiebonen - 4 x 500 gram

Douwe Egberts Aroma Variaties Excellent, een melange met een rijke aromatische smaak en subtiele complexheid. Combineert frisse groene accenten met de zoete tonen van 100% Arabicabonen van hoogwaardige kwaliteit. Smaakintensiteit 05 (schaal 01-09) Geschikt voor volautomaat & halfautomaat (koffiebonen) Smaaksegment Rond: Rijk & Complex Meest geschikt voor het zetten van: Zwarte koffie & Melkkoffie 100% Arabica bonen Om je te voorzien van de koffie die perfect bij jouw smaak past, heeft D.

€ 23,37

Bekijk op Bol.com

5. Starbucks Blonde Espresso Roast koffiebonen - 4 zakken à 450 gram

Starbucks Blonde Espresso Roast koffiebonen - 4 zakken à 450 gram

Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie die bij jou past. De Blonde Espresso Roast is onze lichtst gebrande espresso, met een zachte, milde smaak. Zacht met zoete tonen 100% Arabica Intensiteit 6 Koffiebonen

€ 31,96

Bekijk op Bol.com

6. Tomeij Koffie - Proefpakket 3x250 gr - Koffiebonen

Tomeij Koffie - Proefpakket 3x250 gr - Koffiebonen

Tomeij Koffie is gemelangeerd voor de koffiemachine thuis. (H)eerlijke koffieresultaten bij je favoriete koffiemoment. Het proefpakket bevat onze 3 premium melanges Casa, Villa en Palazzo... Grande! Ontdek welke melange het beste bij jou past! Het proefpakket bestaat uit: 1x 250 gram Casa (Java-Ethiopië-Brasil) - Een fijne ronde smaak met een mooie balans tussen bijna kruidachtig en licht-bitter van (hazel)noten en chocolade, bovendien een fraaie crema op je koffie.

€ 19,95

Bekijk op Bol.com

7. Douwe Egberts Espresso Koffiebonen Voordeelpak - 4 x 1000 gram

Douwe Egberts Espresso Koffiebonen Voordeelpak - 4 x 1000 gram

Douwe Egberts Espresso, een donker gebrande melange met complexe koffie aroma's en de intense nasmaak van een echte espresso koffie. Smaakintensiteit 09 (schaal 01-09) Geschikt voor volautomaat & halfautomaat (koffiebonen) Smaaksegment Espresso: Krachtig & Sterk Voordeelpak Branding: Zeer Donker Om je te voorzien van de koffie die perfect bij jouw smaak past, heeft D.

€ 42,60

Bekijk op Bol.com

8. Segafredo Intermezzo koffiebonen - 8 x 1 kg

Segafredo Intermezzo koffiebonen - 8 x 1 kg

Een blend van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica en Ivoorkust. Een variëteit aan aroma’s zoals vanille, noten, caramel en een hint van sinaasappel bevinden zich onder de lichte créma van deze blend. De afdronk kenmerkt zich door een smaak van rijke cacao en een vleugje drop. Een blend met een medium body en een lage rins.

€ 55,50

Bekijk op Bol.com

9. Starbucks Pike Place Medium Roast koffiebonen - 4 zakken à 450 gram

Starbucks Pike Place Medium Roast koffiebonen - 4 zakken à 450 gram

Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie die bij jou past. De Pike Place® Roast is mooi afgerond met subtiele tonen van cacao en geroosterde noten, in balans met het zachte gevoel in de mond. Koffiebonen 100% arabica Medium geroosterd Zacht met tonen van chocolade

€ 31,96

Bekijk op Bol.com

10. Starbucks Espresso Dark Roast koffiebonen - 4 zakken à 450 gram

Starbucks Espresso Dark Roast koffiebonen - 4 zakken à 450 gram

Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie die bij jou past. De Espresso Roast is intens en karamelachtig zoet, zó goed dat die nooit meer veranderd is. Een perfecte basis voor een latte. Koffiebonen 100% arabica Donker geroosterd Rijk met tonen van karamel

€ 31,96

Bekijk op Bol.com

Lees ook:

De beste MEDION 15 inch laptops met Intel Core i7 processor

Raymond Veldkamp

De populairste E-readers van dit moment

Raymond Veldkamp

De beste Fujitsu 14 inch laptops met Intel Core i5 processor

Raymond Veldkamp