ZakenDeals

De beste staande ventilatoren met afstandsbediening voor op kantoor

Leestijd: < 1 minuut

Een prettig klimaat op kantoor werkt fijner en zorgt voor een hogere productiviteit. Dat weet iedereen. Maar niet iedereen heeft op kantoor een aircosysteem. En vele thuiswerkers werken letterlijk op zolder waar meestal geen airco is.

Een staande ventilator – ook wel statiefventilator of kolomventilator genoemd – kan uitkomst bieden. Ze nemen weinig ruimte in en zorgen voor een behaaglijke temperatuur. We hebben de beste staande ventilatoren met afstandsbediening voor op kantoor op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee.

1. Princess 347000 - Smart Heating & Cooling Tower – Ventilatorkachel

Princess 347000 -  Smart Heating & Cooling Tower – Ventilatorkachel

Wil jij in de zomer genieten van een heerlijk briesje en in de winter van een warme woonkamer? Met deze ventilatorkachel Princess 347000 Smart Heating & Cooling Tower kan dit allebei. De Princess 347000 Smart Heating & Cooling Tower ventilatorkachel zorgt ervoor dat het niet meer nodig is om twee verschillende apparaten in huis te hebben. Deze ventilatorkachel toren van Princess biedt een 2-in-1 werking; de Princess 347000 Smart Heating & Cooling Tower kan zowel koelen als verwarmen. Daarnaast bestuur je de toren gemakkelijk met de meegeleverde afstandsbediening of met jouw smartphone via de HomeWizard Climate app.

€ 159,00

Bekijk op Bol.com

2. Dyson Pure Hot+Cool 2018 - Luchtreiniger - Zilver/Wit

Dyson Pure Hot+Cool 2018 - Luchtreiniger - Zilver/Wit

Dyson Pure Hot + Cool Fan / Purifier Wit / Zilver Met de Dyson Hot + Cool Link reinig je niet alleen de lucht in jouw huis, maar verwarm je deze tegelijkertijd. Fijn, want zo heb je geen koude luchtstroom in je kamer. De luchtreiniger beschikt over 10 standen, waaronder een automatische modus. Hierin meet de reiniger met verschillende sensoren de luchtkwaliteit en past hierop zijn werking aan. Het HEPA en het koolstoffilter zuiveren vieze geurtjes, virussen, allergenen en stofjes uit de lucht. Je bedient de luchtreiniger gemakkelijk op afstand met de Dyson Link app op je smartphone.

€ 649,00

Bekijk op Bol.com

3. AirKing - Statiefventilator - Zwart - Extra stille stand

AirKing - Statiefventilator - Zwart - Extra stille stand

Zoek je een stille ventilator die je in hoogte kan verstellen, te bedienen is met een afstandsbediening, een automatische timerfunctie heeft en er ook nog eens écht mooi uitziet? De complete AirKing AKSF-40BK ventilator voorziet in al je wensen! Extra stil en roterend Door de speciale vorm van de bladen is deze ventilator stiller dan een gemiddelde ventilator. Dit is natuurlijk extra fijn als je hem wilt gebruiken in de slaapkamer of tijdens het werken op een warme dag. Daarnaast is het mogelijk om de ventilator te laten roteren van links naar rechts zodat je een fijne luchtstroom creëert.

€ 69,00

Bekijk op Bol.com

4. Rowenta Silent Comfort Tower HQ8120 - 3-in-1 Ventilator

Rowenta Silent Comfort Tower HQ8120 - 3-in-1 Ventilator

Met de Rowenta Silent Comfort Tower HQ8120 - 3-in-1 Ventilator filter je de lucht en verkoel of verwarm je de lucht in huis. Dit allemaal met een elegant en zeer stil apparaat. De Air Filtration Technologie filtert stof en deeltjes van dierenhaar tot 500 micron voor langdurige prestaties. Bovendien zijn de ventilator en verwarmingsmodi allebei zeer stil en extreem krachtig voor heerlijke verkoeling in de zomer of snelle ongestoorde verwarming in de winter. Productvoordelen van de Rowenta Silent Comfort Tower HQ8120 - 3-in-1 Ventilator ✅ 3-in-1 ventilatorkachel: Filtert de lucht en verkoelt of verwarmt tegelijkertijd, perfect om het hele jaar door te gebruiken ✅ Slechts 38 dB(A) in de ventilatormodus en 47 dB(A) in de verwarmingsmodus ✅ Detecteert de kamertemperatuur en stelt automatisch het vermogen bij om de gewenste temperatuur te bereiken en te behouden ✅ Ecostand verwarmingsmodus: bespaart tot wel 50% aan energieverbruik* voor extra besparing ✅ Timer voor automatische uitschakeling en uitgestelde startfunctie tot 24 uur zorgen voor een gemakkelijk kant-en-klaar gebruik ✅ Betere luchtverspreiding: oscillatie van 70° ✅ Bedien alle functies gemakkelijk vanaf een afstand en berg de adstandsbediening gemakkelijk op in de ingebouwde houder *vs volledig vermogen/maximale thermostaatinstelling 3-in-1-Technologie De Silent Comfort 3-in-1 torenventilatorkachel geeft je schone en een aangename luchtstroom dankzij zijn 3-in-1-technologie.

€ 186,95

Bekijk op Bol.com

5. Nuvoo Statiefventilator - Diameter 40cm - Oscillatiefunctie - 3 Standen - Energiebesparende Timerfunctie (tot 8uur) - Afstandsbediening - Ventilator Zwart

Nuvoo Statiefventilator - Diameter 40cm - Oscillatiefunctie - 3 Standen - Energiebesparende Timerfunctie (tot 8uur) - Afstandsbediening - Ventilator Zwart

Op de warme zomerdagen op zoek naar heerlijke verkoeling? De zachte bries, of harde wind, van Nuvoo statiefventilator is wat je nodig hebt! Je stelt de luchtstroom volledig af naar jouw voorkeuren. De ventilator is in hoogte verstelbaar van 110 - 130 cm. Kantel de kop omhoog of omlaag voor een directe of indirecte bries. Daarnaast heeft de fan variabele 3 gebruiksstanden. De timerfunctie is ideaal voor verkoeling tijdens het slapen. Voorzie de hele kamer of het kantoor van een koele bries, de ventilator beweegt automatisch heen en weer (70° radius).

€ 49,99

Bekijk op Bol.com

6. MEDION Torenventilator MD 10319 | 3 snelheden | 45 Watt vermogen | omschakelbare zwenkfunctie | incl. afstandsbediening

MEDION Torenventilator MD 10319 | 3 snelheden | 45 Watt vermogen | omschakelbare zwenkfunctie | incl. afstandsbediening

Verfrissing met een druk op de knop Met deze torenventilator kan je koel blijven bij stijgende temperaturen. Haal met één druk op de knop een fris briesje in jouw thuiskantoor. Dankzij de drie snelheidsniveaus en de regelbare rotatie vindt je voor elke ruimte en elke toepassing de juiste koeling, waardoor je comfortabeler de zomer doorkomt. Bovendien kan de torenventilator gemakkelijk worden verplaatst en gemakkelijk worden bediend met een afstandsbediening, zodat je altijd kunt genieten van een fris briesje, precies waar dat nodig is.

€ 21,00

Bekijk op Bol.com

7. MEDION Torenventilator MD 10319 | 3 snelheden | 45 Watt vermogen | omschakelbare zwenkfunctie | incl. afstandsbediening

MEDION Torenventilator MD 10319 | 3 snelheden | 45 Watt vermogen | omschakelbare zwenkfunctie | incl. afstandsbediening

Verfrissing met een druk op de knop Met deze torenventilator kan je koel blijven bij stijgende temperaturen. Haal met één druk op de knop een fris briesje in jouw thuiskantoor. Dankzij de drie snelheidsniveaus en de regelbare rotatie vindt je voor elke ruimte en elke toepassing de juiste koeling, waardoor je comfortabeler de zomer doorkomt. Bovendien kan de torenventilator gemakkelijk worden verplaatst en gemakkelijk worden bediend met een afstandsbediening, zodat je altijd kunt genieten van een fris briesje, precies waar dat nodig is.

€ 24,95

Bekijk op Bol.com

8. Bestron ASV45ZR - Statiefventilator - Zwart

Bestron ASV45ZR - Statiefventilator - Zwart

De Bestron ASV45ZR statiefventilator is een staande ventilator perfect voor in de huiskamer of op kantoor. Deze ventilator is robuust en stabiel dankzij de hoogwaardig kopergewikkelde motor. De ventilator heeft een in hoogte verstelbaar statief van 102 - 122 cm en verkoelt een ruimte gelijkmatig door de praktische zwenkfunctie. Dankzij de krachtige aerodynamische bladen wordt de luchtstroom nog meer versterkt. De juiste luchtstroom is te bepalen aan de hand van drie snelheden en je kan kiezen uit twee instellingen (sleep breeze modus of natural breeze modus). Verder besckikt de ventilator over een timer en is hij gemakkelijk te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening.

€ 34,00

Bekijk op Bol.com

9. Dynter. AV211 - Ventilator staand - Circulation fan - Digitaal - Roterende statiefventilator - met afstandsbediening

Dynter. AV211 - Ventilator staand - Circulation fan - Digitaal - Roterende statiefventilator - met afstandsbediening

Tijdens de warme zomerdagen bent u opzoek naar verkoeling. De Dynter. AV211 is een betrouwbare en krachtige ventilator en zorgt voor maximale verkoeling tijdens de warme zomer. Naast het moderne en strakke design staat deze AV211 bekend om zijn kracht, gebruiksvriendelijkheid en hoge kwaliteit. Voordelen Krachtig & stil Van fluisterstille verkoeling op uw slaapkamer tot krachtige verkoeling van grotere ruimtes. De AV211 presteert in alle situaties. Gebruiksvriendelijkheid De AV211 wordt geleverd inclusief draadloze afstandsbediening en is voorzien van een digitale display.

€ 69,99

Bekijk op Bol.com

10. Mesa Living 4-in-1 Aircooler en Heater - Ventilator - Luchtontvochtiging

Mesa Living 4-in-1 Aircooler en Heater - Ventilator - Luchtontvochtiging

Handige koeling, verwarming en ventilatie in één. De Mesa Living 4-in-1 Air Cooler/heater is de ideale combinatie van verwarmen en koelen. Afhankelijk van wat je nodig hebt, geeft de cooler/heatercombinatie onmiddellijk een aangename warmte of koelte, wat je maar wil. De combinatie kan overal worden gebruikt: in de slaapkamer, kinderkamer, garage, woonkamer of keuken. Met wielen om makkelijk te verplaatsen. Voordelen Grote voordelen zijn de 4 geintegreerde functies in één apparaat: verwarmen, koelen, ventileren en ontvochtigen.

€ 139,99

Bekijk op Bol.com

Lees ook:

De beste MSI 17 inch laptops met Intel Core i7 processor

Raymond Veldkamp

De beste ASUS 13 inch laptops met Intel Core i5 processor

Raymond Veldkamp

De beste Acer 17 inch laptops met Intel Core i7 processor

Raymond Veldkamp