ZakenDeals

De beste PC optimalisatie software van dit moment

Leestijd: < 1 minuut

Misschien sta je er niet bij stil, maar het loont beslist de moeite om je PC regelmatig, bijvoorbeeld maandelijks, te optimaliseren voor je dagelijkse zakelijke gebruik. Dat klinkt wellicht moeilijker dan het is. Met de huidige gebruiksvriendelijke PC-optimalisatiesoftware wijst het zich vanzelf. Je maakt hiermee in een handomdraai je computer weer schoon doordat belastende onnodige bestanden worden verwijderd. Daarnaast wordt je geattendeerd op software-updates die je al dan niet doorvoert. Of laat doorvoeren. Het resultaat? Een snellere PC waarmee je dagelijks lekkerder en veiliger werkt. Er is volop keuze op het gebied van PC optimalisatie software. Ons toplijstje met de beste PC optimalisatie software van dit moment maakt je wegwijs en helpt je bij je keuze.

1. Zebra ZXP Serie 7, eenzijdig, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet

Zebra ZXP Serie 7, eenzijdig, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet

kaartprinter , eenzijdig, thermal transfer (dye sublimation, monoschroom), resolutie: 12 dots/mm (300 dpi), snelheid(max): 1375 kaarten/uur, USB, Ethernet, incl.: kabel (USB), netsnoer (EU, UK)

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 1.769,99

2. ABBYY FineReader 15 Standard

ABBYY FineReader 15 Standard

U ontvangt binnen de aangegeven levertijd een licentie certificaat en instructies via de post

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 210,00

3. A.W. Bruna Computertijd en veiligheid - CD-rom

A.W. Bruna Computertijd en veiligheid - CD-rom

ComputerTijd & Veiligheid is een ideaal product voor iedereen die op zoek is naar software om zijn of haar computer verantwoord te kunnen gebruiken. Met ComputerTijd & Veiligheid kunnen gebruikers onder andere instellen hoe lang bijvoorbeeld de kinderen de computer mogen gebruiken en hoe bepaalde onderdelen van de computer kunnen worden afgeschermd. Ook maakt ComputerTijd & Veiligheid het mogelijk de computer te beveiligen en de internethandelingen van alle gebruikers te registreren. De software is eenvoudig in te stellen en is geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 14,99

4. COMPUTERHULP - OP AFSTAND - 1 JAAR ALL IN

COMPUTERHULP - OP AFSTAND - 1 JAAR ALL IN

Problemen met computers gebeuren nu eenmaal! Computerproblemen, systemen die crashen en apparaten die uitvallen kunnen ervoor zorgen dat er niet meer kan worden gewerkt. Mensen die geen kennis hebben om problemen op te lossen, kiezen graag voor deze formule. U kan 1 jaar rekenen op onze support. Deze support bestaat uit het overnemen van jouw PC, nadat u uiteraard via een supportprogramma de toestemming geeft. Onze support kan NIET ongevraagd aan uw computer. Kiezen voor deze support geeft een gemoedsrust die u ondersteunt bij softwareproblemen. U hebt altijd en overal binnen de 24u ondersteuning op afstand! Dit zorgt voor aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 121,00

5. ABBYY FineReader 15 Corporate

ABBYY FineReader 15 Corporate

U ontvangt binnen de aangegeven levertijd een licentie certificaat en instructies via de post

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 310,00

Lees ook:

De 10 beste managementboeken over branding

Raymond Veldkamp

De beste ASUS 14 inch laptops met AMD Ryzen 3 processor

Raymond Veldkamp

De beste ASUS 15 inch laptops met Intel Core i3 processor

Raymond Veldkamp