ZakenDeals

De beste boeken over verkopen in 2022

Leestijd: < 1 minuut

Meer klanten en meer omzet. Voor veel directeuren, ondernemers en verkopers is het een ware uitdaging. Zeker nu opdrachten niet meer vanzelf komen aanwaaien en de roep om new business groter is dan ooit.

Werkt je huidige aanpak niet, maar is onduidelijk waar het probleem precies zit? Is het halen van verkooptargets lastig? Onderstaande boeken helpen je met het opbouwen van een goed geolied sales-systeem. Veel verkoopsucces!

IJs verkopen aan Eskimo's

IJs verkopen aan Eskimo's

Pacelle van Goethem is Nederlands bekendste overtuigingsdeskundige. Word net zo succesvol als zij met behulp van de adviezen uit deze jarenlange bestseller. Hét Nederlandse standaardwerk over overtuigen! In 'IJs verkopen aan eskimo's' biedt Pacelle van Goethem een revolutionair model, inzicht in de psychologie van overtuigen, gebaseerd op hersenonderzoek en haar voortdurende onderzoek naar de best practices. Wat geeft persoonlijke overtuigingskracht? Wat maakt ideeën overtuigend? Overtuigen lijkt pure magie, maar wordt in dit boek feilloos ontrafeld tot één geheim.

Prijs: 23,99

Bekijk dit boek

Sales vanuit je hart

Sales vanuit je hart

Veelgevraagd spreker en salestrainer Richard van Kray laat zien hoe je als verkoper vanuit vertrouwen kunt werken en daarmee trouw aan jezelf en succesvol bent. Richard van Kray geeft je in 'Sales vanuit je hart' het kader en de tools om echt van betekenis te zijn voor je klant, zonder dat je jezelf hoeft te vergeten. Klantgericht adviseren, de klant centraal stellen of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait. Maar vaak raak je daardoor het contact met je eigen ambities kwijt, of zijn het holle frasen die verhullen dat je gaat voor je eigen gewin.

Prijs: 20,00

Bekijk dit boek

Wacht niet op de wind, ga roeien

Wacht niet op de wind, ga roeien

Iedereen die wel eens gezeild heeft, weet het: de windrichting kun je niet veranderen, dus als je vooruit wilt komen moet je de stand van je zeilen aanpassen. Maar wat als de wind is gaan liggen? Als de vraag naar jouw producten of diensten afneemt als gevolg van een recessie, een economische crisis of een andere ramp? Dan kun je als bedrijf maar beter roeien met de riemen die je hebt: je klanten. Zij zijn de enigen die zorgen voor inkomsten. Zij betalen je salaris, je vakantie en je hypotheek. Zij zijn je reddingsboei als je zakelijk kopje onder dreigt te gaan.

Prijs: 20,00

Bekijk dit boek

De Sales Architect

De Sales Architect

Terry van den Bemt legt in ‘De Sales Architect’ uit hoe je sales nu echt goed aanpakt. Sales is allang geen eendimensionaal trucje meer. Het is een veelzijdig gebied dat veel meer vraagt dan een dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen. Het opbouwen van een goed geolied salessysteem is belangrijk. Of je nu commercieel verantwoordelijk bent voor een klant, een team of je eigen bedrijf. Terry van den Bemt neemt je mee over de volledige breedte van het hedendaagse salesvak. Van strategie en teaminrichting tot aan werkprocessen, salesvaardigheden en een gezonde cultuur: alles komt in ‘De Sales Architect’ aan bod.

Prijs: 22,50

Bekijk dit boek

De zeven zonden van verkopers

De zeven zonden van verkopers

De zeven zonden van verkopers Veel verkopers begaan keer op keer dezelfde zonden: Denken dat koude acquisitie niet werkt - Hetzelfde doen als de concurrent - In de verkeerde vijver vissen - Veel te snel een aanbod doen - De verkeerde vragen stellen - Geloven in verkoopfabeltjes - Niet leren van je fouten In De zeven zonden van verkopers staat op een even kleurrijke als toegankelijke manier beschreven hoe je als verkoper, accountmanager of ondernemer meer kunt verkopen - zonder te blunderen! ledereen kan nieuwe klanten aantrekken! In dit boek leer je hoe! Na een succesvolle carrière als verkoper werd Michel Hoetmer verkooptrainer.

Prijs: 69,95

Bekijk dit boek

Alles = verkopen

Alles = verkopen

We zijn allemaal verkopers. We brengen elke dag van alles aan de man, bij iedereen. En daarbij volgen we graag de bekende weg. Voor wie het verkoopvak eens met andere ogen bekijkt, gaat er een wereld open. Alles is verkopen leert je hoe je het juiste moment ontdekt om een deal te sluiten en hoe je een verkoper wordt die schijnbaar moeiteloos zelfs de meest veeleisende klant tevredenstelt. Wie leidend wil zijn in zijn vak, moet sneller en daadkrachtiger zijn dan de concurrentie. Je hoeft maar een klein beetje beter te zijn.

Prijs: 27,95

Bekijk dit boek

Lees ook:

De beste MSI 15 inch laptops met Intel Core i5 processor

Raymond Veldkamp

De beste Microsoft 17 inch laptops met Intel Core i3 processor

Raymond Veldkamp

De beste HP 15 inch laptops met AMD Ryzen 9 processor

Raymond Veldkamp