ZakenDeals

De beste banken om een zakelijke betaalrekening te openen

Leestijd: < 1 minuut

Als ondernemer is het essentieel om een bankpartner te kiezen die aansluit bij de unieke behoeften van jouw onderneming. Of je nu een startende ondernemer bent of al enige tijd zelfstandig actief bent, de keuze van een geschikte betaalrekening kan een aanzienlijk verschil maken in het soepel beheren van je financiën.

Ontdek welke bank het beste aansluit bij jouw zakelijke behoeften en zet de eerste stap naar een efficiënter beheer van je financiën. Laten we samen de beste opties verkennen voor een zzp betaalrekening en je helpen bij het nemen van de juiste beslissing.

Actieplan succesvol zelfstandig ondernemen

actieplanWil je een vliegende start maken met jouw onderneming? Schrijf je dan in voor ZakenMail en ontvang inspirerende ondernemersverhalen, handige praktijktips, leerzame zakelijke bloopers en veel meer.

Direct na je inschrijving ontvang je het e-book "Actieplan succesvol zelfstandig ondernemen" als welkomstcadeau!

Dit actieplan geeft antwoord op al jouw ondernemersvragen:

  • Praktische informatie en tips
  • Compleet stappenplan van A tot en met Z
  • O.a. ondernemingsplan, financiële planning en marketing

Bunq

Bunq

Bunq is een mobiele bank gevestigd in Amsterdam, opgericht in 2012 door tech-ondernemer Ali Niknam. Sindsdien is bunq gegroeid tot een toonaangevende Europese mobiele bank, actief in meer dan 18 landen, met meer dan €2,5 miljard aan gebruikersdeposito’s. Bunq is gemaakt om het bankwezen te doorbreken en de status quo uit te dagen. De focus van bunq is de afgelopen jaren verschoven naar duurzaamheid en milieu, met gebruikers die samen meer dan 10 miljoen bomen hebben geplant.

Meer informatie

Knab

Knab

Knab Zakelijk is hét zakelijke bankpakket voor zzp’ers. Met onder andere 500 gratis transacties per jaar, onbeperkt potjes maken en automatisch btw sparen. Alles voor één vaste prijs. Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met zakelijke verzekeringen, een creditcard en/of een boekhoudkoppeling.

Bijna een kwart miljoen ondernemers regelen hun bankzaken bij Knab. Dat zijn ondernemers met een eenmanszaak of een bv met maximaal één bestuurder.

Meer informatie

N26

N26

N26 is een Duitse bank met internationale activiteiten die in 2013 is opgericht als een FinTech start-up. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in de Duitse hoofdstad Berlijn, en het is actief in 24 landen in heel Europa.

De diensten van N26, waaronder betaalrekeningen en betaalpassen, worden exclusief beheerd via een mobiele app en internetbankieren. N26 staat bekend als De Mobiele Bank vanwege deze focus op digitale toepassingen. De bank bedient wereldwijd meer dan 7 miljoen klanten, voornamelijk particulieren en kleine ondernemers.

Meer informatie

Rabobank

Rabobank

De zakelijke rekening van de Rabobank maakt het eenvoudig om je financiële overzichten te beheren door gemakkelijk bij- en afschriften te kunnen downloaden. Bovendien bespaar je aanzienlijk veel tijd door een boekhoudkoppeling toe te voegen aan je ZZP Rekening. Als starter profiteer je zelfs gedurende het eerste halfjaar van deze koppeling zonder kosten!

Voor elke overboeking betaal je slechts €0,39. Daarnaast ontvang je kosteloos een zakelijke betaalrekening, betaalpas, en heb je gratis toegang tot online bankieren via de Rabo App en Rabo Business Banking. Je kunt de zakelijke rekening maandelijks opzeggen, waardoor je flexibiliteit behoudt zonder langdurige verplichtingen.

Meer informatie

Lees ook:

De beste ASUS 15 inch laptops met AMD Ryzen 5 processor

Raymond Veldkamp

De beste Acer 17 inch laptops met Intel Core i3 processor

Raymond Veldkamp

De 9 beste managementboeken over public relations

Raymond Veldkamp