ZakenDeals

De beste antivirus software voor jouw bedrijf

Leestijd: < 1 minuten

Je laptop, tablet of desktopapparatuur besmet met een computervirus, je moet er niet aan denken natuurlijk. Want cybercriminelen hebben dan vrijelijk ongewenste toegang tot je bestanden, applicaties, e-mail  en apparatuur. Goedbeschouwd moet je juist wel stil staan bij dit risico en bij mogelijke ingrijpende gevolgen. Want cybercriminaliteit is wereldwijd enorm in opkomst. Niet alleen grote bedrijven krijgen er steeds meer mee te maken, ook een toenemend aantal ZZP’ers en MKB-ondernemingen wordt er door getroffen. Met alle gevolgen van dien voor hun continuïteit. Wat het beste antivirus softwarepakket voor jouw bedrijf is? Dat hangt sterk af van jouw specifieke situatie waaronder het aantal gebruikte ‘devices’. In dit toplijstje hebben we de 10 beste antivirus softwarepakketten voor je op een rijtje gezet.

Bijgewerkt: 31-05-2023 22:37

1. Norton - Antivirus 360 Deluxe - 25GB - 1 jaarlicentie - 3 apparaten

Norton - Antivirus 360 Deluxe - 25GB - 1 jaarlicentie - 3 apparaten

Norton - Antivirus 360 Deluxe - 25GB - 1 jaarlicentie - 3 apparaten Windows/MAC/Android/iOS Productinformatie Uitgebreide apparaatbeveiliging, inclusief een VPN voor je online privacy, Wachtwoordbeheer en meer. Realtimebescherming tegen bedreigingen Geavanceerde beveiliging met antivirus beschermt je tegen bestaande en opkomende online bedreigingen voor je apparaten en helpt je je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen wanneer je online gaat. Secure VPN Veiliger en anoniem surfen met een VPN (virtueel privénetwerk) zonder logboekregistratie. Gebruik versleuteling van bankkwaliteit om je informatie zoals wachtwoorden en bankgegevens veilig en privé te houden.

bol.com | €18,00 | bekijken >
bcc.nl | €89,99 | bekijken >

2. Norton 360 Deluxe - Beveiligingssoftware – 5 Apparaten - 1 Jaar - Windows/MAC/Android/iOS

Norton 360 Deluxe - Beveiligingssoftware – 5 Apparaten - 1 Jaar - Windows/MAC/Android/iOS

Meerdere beschermingslagen voor je apparaten en online privacy voor het hele gezin, allemaal in één oplossing Realtimebescherming tegen bedreigingen Geavanceerde beveiliging met antivirus beschermt je tegen bestaande en opkomende online bedreigingen voor je apparaten en helpt je je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen wanneer je online gaat. Secure VPN Veiliger en anoniem surfen met een VPN (virtueel privénetwerk) zonder logboekregistratie. Gebruik versleuteling van bankkwaliteit om je informatie zoals wachtwoorden en bankgegevens veilig en privé te houden. Ouderlijk toezicht Beheer de online activiteiten van je kinderen.

bol.com | €34,95 | bekijken >

3. Norton 360 Deluxe 50GB, 5 devices, 1 jaar

Norton 360 Deluxe 50GB, 5 devices, 1 jaar

Goed om te weten Bij het activeren van de licentiecode is het verplicht om je bankgegevens in te vullen voor een automatische verlenging. Na het activeren is het mogelijk om dit uit te schakelen. Norton 360 Deluxe biedt uitgebreide malwarebescherming voor maximaal 5 pc's, Macs, Android- of iOS-apparaten, Ouderlijk toezicht om je kinderen online te helpen beschermen, Wachtwoordbeheer om je wachtwoorden op te slaan en te beheren, en Cloudback-up voor pc. Norton 360 Deluxe omvat ook een VPN voor 5 apparaten en SafeCam voor pc.

bol.com | €29,95 | bekijken >

4. Symantec Norton 360 Deluxe - 5 Apparaten - 6 maanden

Symantec Norton 360 Deluxe - 5 Apparaten - 6 maanden

Meerdere beschermingslagen voor je apparaten en online privacy voor het hele gezin, allemaal in één oplossing Norton 360 Deluxe biedt uitgebreide malwarebescherming voor maximaal 5 pc's, Macs, Android- of iOS-apparaten, Ouderlijk toezicht om je kinderen online te helpen beschermen, Wachtwoordbeheer om je wachtwoorden op te slaan en te beheren, en 50 GB Cloudback-up voor pc. Norton 360 Deluxe omvat ook een VPN voor 5 apparaten en SafeCam voor pc. Met Secure VPN kun je veiliger en anoniem op internet surfen, zelfs op openbare wifi, en SafeCam waarschuwt je voor ongeoorloofde toegang tot je webcam en helpt je deze te blokkeren.

bol.com | €8,95 | bekijken >

5. Home Antivirus Panda Dome Complete Windows macOS Android

Home Antivirus Panda Dome Complete Windows macOS Android

Als je een fan bent van IT en elektronica, blijf up-to-date in de wereld van technologie en mis zelfs de kleinste details niet, koop Home Antivirus Panda Dome Complete Windows macOS Android tegen een onklopbare prijs. Compatibel: Windows macOS Android Technologie: Antivirus Firewall VPN Geldig tot: Dispositivos Ilimitados 1 Jaar Functie: Ouderlijk toezicht

bol.com | €24,99 | bekijken >

6. Avast Premium Security (1 Device, 1 Year) - PC - Key

Avast Premium Security (1 Device, 1 Year) - PC - Key

Let op dit item wordt niet fysiek bezorgd, je ontvangt een activatie sleutel om je product te activeren binnen 24 uur na aankoop Dit is wat u krijgt met Avast Premium Security Soms is basisbescherming gewoon niet genoeg om uw apparaten veilig te houden. Avast Premium Security biedt bekroonde antivirussoftware plus bescherming tegen meer geavanceerde bedreigingen zoals ransomware, online snuffelaars en hackers, zodat u kunt ontspannen in de wetenschap dat u 24/7 vanuit alle hoeken wordt beschermd. Veilig online winkelen en betalen Veilig winkelen en betalen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw financiële gegevens in gevaar komen.

bol.com | €29,99 | bekijken >

7. Antivirus Global Protection Panda Dome Complete

Antivirus Global Protection Panda Dome Complete

Als je een fan bent van IT en elektronica, blijf up-to-date in de wereld van technologie en mis zelfs de kleinste details niet, koop Antivirus Global Protection Panda Dome Completetegen een onklopbare prijs. Taal: ES

bol.com | €24,99 | bekijken >

8. Panda Antivirus Pro - 5 Apparaten - Nederlands / Frans - PC / Android / iOS

Panda Antivirus Pro - 5 Apparaten - Nederlands / Frans  - PC  / Android / iOS

Shop online met gemoedsrust aan een degelijke prijs. Beveilig uw netwerk voor indringers met de wifi beveiliging. Deel alles wat u wil op een usb stick wetende dat u compleet veilig bent. Lokaliseer, vergrendel en wis uw mobiele toestellen vanop afstand indien u deze mocht verliezen of indien ze gestolen worden.

bol.com | €34,95 | bekijken >

9. Panda Dome Essential - 3 Apparaten - 1 jaar

Panda Dome Essential - 3 Apparaten - 1 jaar

Panda Dome Essential Antivirus 3 apparaten 1 jaar is de nieuwste versie van het topklasse beveiligingspakket van Panda. De beveiligingssoftware van tegenwoordig houdt virussen buiten de deur, beschermt tegen malware en spyware en biedt soms ook VPN en een password manager. Op je computers en laptops, maar vergeet ook je mobiel en tablet niet!

bol.com | €25,99 | bekijken >

10. Norton 360 Standard 2023 - 1 apparaat - 1 jaar - Officiële retailverpakking

Norton 360 Standard 2023 - 1 apparaat - 1 jaar - Officiële retailverpakking

.

bol.com | €35,95 | bekijken >

Lees ook:

De beste Dynabook 13 inch laptops met Intel Core i7 processor

Raymond Veldkamp

De leukste motivational posters voor op kantoor

Raymond Veldkamp

De 10 beste Chromebooks op een rij

Raymond Veldkamp