ZakenDeals

De beste 24 inch MSI monitoren voor zakelijk gebruik

Leestijd: < 1 minuut

Gebruik je je desktopcomputer intensief? Dan is het aan te raden om een goede monitor te gebruiken. Als je veel gebruikmaakt van je laptop is het raadzaam om een goede externe monitor aan te sluiten.

Het voordeel en het belang van een kwalitatief goede monitor is bekend: hiermee werk je elke dag opnieuw stukken prettiger, zonder last te krijgen van je ogen, hoofdpijn of van een snelle vermoeidheid. Maar wat is nu de beste monitor voor je (thuis)kantoor? Er zijn tal van beeldschermen verkrijgbaar. Hierbij heb je onder meer volop keuze in beeldschermformaten, resolutie, reactietijden en aansluitmogelijkheden. In dit toplijstje van zakelijke monitoren hebben we de beste keuzes op het gebied van 24 inch monitoren van het merk MSI voor je op een rijtje gezet.

Bijgewerkt: 02-12-2023 11:26

1. MSI Pro MP243P - Full HD Monitor - 24 inch

MSI Pro MP243P - Full HD Monitor - 24 inch

De PRO MP243P kantoormonitor heeft een scherp 23.8" Full HD (1920x1080) IPS-paneel met oogvriendelijke technologische functies. Met strakke lijnen en geavanceerde ergonomische functies is de PRO MP243P bij uitstek geschikt voor werkomgevingen waar comfort en efficiëntie voorop staan. IPS-paneel met 75hz Voorzien van een 23.8-inch Full HD (1920x1080) IPS-paneel met brede kijkhoeken. De monitor biedt een verbeterde visuele ervaring en is zeer geschikt voor videobewerking dankzij de superieure verversingssnelheid van 75 Hz.

bol.com | €179,00 | bekijken >

2. MSI Pro MP242C - Full HD Monitor - 24 inch

MSI Pro MP242C - Full HD Monitor - 24 inch

Verhoog uw productiviteit en bereik meer in minder tijd. Werk vanuit huis met een online telefonische vergadering of geniet gewoon thuis van uw amusement met een adembenemende schermhelderheid die wordt geleverd met Full HD (1920x1080) resolutie.

bol.com | €154,60 | bekijken >

3. MSI Modern MD241P - Full HD IPS USB-C Monitor - 24 Inch

MSI Modern MD241P - Full HD IPS USB-C Monitor - 24 Inch

Werk met een houding en leef in vrijheid. De moderne MD241-serie bied jouw kijk op de wereld. Je kunt zien wat je wilt, doen wat je wilt en krijgen wat je wilt. De 24-inch monitor met een elegant ontwerp en een verversingssnelheid van 75 Hz ondersteunt jouw idee en je verbeelding. Het is wat je nu doet dat het verschil maakt. Anti-Flicker Display Dankzij de MSI Anti-Flicker-technologie wordt een stabiele uitgangsstroom voor de monitor geleverd. Het helpt tegen droge ogen, vermoeide ogen en vermindert de kans om in de toekomst een leesbril nodig te hebben. Meer beelden per seconde, minder vermoeidheid zelfs na uren. Weergave met hoge verversingssnelheid zorgt voor een betere kijkervaring.

bol.com | €189,00 | bekijken >

Lees ook:

De beste CO2 meters voor het meten van de luchtkwaliteit op kantoor

Raymond Veldkamp

De 6 ultieme boeken voor in je vakantiekoffer

Jeroen van Netten

De beste 32 inch iiyama monitoren voor zakelijk gebruik

Raymond Veldkamp