ZakenDeals

De 5 beste online marketing boeken

Leestijd: < 1 minuut

Na de komst van het internet, heeft er een enorme verschuiving plaatsgevonden van traditionele marketing naar online marketing. En hoewel het internet er nu al een tijdje is, staan we volgens sommige experts nog maar aan het begin van de grootste revolutie in handel en commercie. Om jou als ondernemer te laten profiteren van de ontwikkelingen op het gebied van online marketing, hebben we een top 5 van online marketing boeken samengesteld.

De Online Marketing Tornado

De Online Marketing Tornado

Een belachelijk compleet en no-nonsense stappenplan voor meer bezoekers, leads, klanten, fans en ambassadeurs via het internet. Geschreven door 2 gedreven expert op basis van de praktijk.

Het internet biedt kansen in overvloed, maar hoe voorkom je dat je als ondernemer verzuipt in alle mogelijkheden? Hoe verzeker je jezelf van de meest effectieve online strategie en een onverstoorbare focus? Hoe tover je jouw website om tot een ware bezoekersmagneet en een volautomatische marketingmachine voor je business? Juist, met dit boek.

Ben jij klaar voor het geheim van de IMU? Dit boek neemt je mee in de Online Marketing Tornado. Een waterdichte blauwdruk voor een wervelende online business die impact maakt, jou als ondernemer de wind in de zeilen bezorgt én anderen meezuigt in een opwaarts momentum. Online ondernemen was nog nooit zo leuk!

Prijsindicatie: €11

Bekijk op Bol.com

Maak ze gek!

Maak ze gek!

In dit boek krijg je van bestsellerauteur Aartjan van Erkel de geheime formule voor opvallende online marketing, plus een groot aantal Nederlandse voorbeelden die laten zien:

  • hoe je jezelf onderscheidt door iets te zeggen wat niemand anders zegt;
  • hoe je slimme psychologische verkooptrucs gebruikt, zodat klanten ja zeggen;
  • hoe je meer bezoekers krijgt door jezelf onvergetelijk te maken;
  • hoe je klanten overtuigt via het onderbewuste (dat 95% van alle beslissingen neemt);
  • hoe je een continue stroom van likes, tweets en shares krijgt;
  • hoe je veel meer omzet binnenhaalt zonder je prijzen te verlagen;
  • hoe je nieuwsbrieven schrijft die klanten direct openen.

Prijsindicatie: €23

Bekijk op Bol.com

Online marketing expert in een week

Online marketing expert in een week

Hoe behaal je als marketeer of ondernemer succes op internet? Hoe genereer je kwalitatief hoogwaardig bezoek met online campagnes? Welke vormen van online marketing moet je inzetten? Welke juist niet? Hoe zorg je voor een optimale conversie op jouw website? Hoe ontwikkel en onderhoud je succesvolle social media profielen? Hoe adverteer je op Google, Facebook, LinkedIn en Twitter? Hoe bereik je mensen op hun smartphone?

Dit boek geeft een krachtig en actueel overzicht van ruim twintig vormen van online marketing. Van zoekmachine marketing tot en met affiliate marketing en social media marketing. Nieuwe ontwikkelingen, zoals mobile marketing, gamification, realtime bidding, en location based marketing komen uitgebreid aan de orde. De auteur beschrijft bovendien hoe de eigen website voor conversie en social media kan worden geoptimaliseerd. Een onmisbaar en vooral praktisch boek voor iedereen die online succes wil boeken.

Prijsindicatie: €17,50

Bekijk op Bol.com

Impact marketing

Impact marketing

Iedere ondernemer weet inmiddels wel dat je aan online marketing moet doen. Dus je start met je bedrijf, maakt een mooie Facebook-campagne, verzint wat LinkedIn posts en connect met iedereen die je maar wil accepteren. En dan? Wat als het grote geld niet direct binnenstroomt zoals alle online business coaches je beloofden? Geen 100.000 euro omzet in de eerste maand, maar wel oplopende rekeningen en toenemende wanhoop… wat doe je dan? Dan is het tijd voor dit boek: impact marketing.

Prijsindicatie: €22,50

Bekijk op Bol.com

Handboek Online Marketing 7 + gratis tutorials

Handboek Online Marketing 7 + gratis tutorials

Het zeer praktische studie- en managementboek is in zijn zevende herziene editie totaal vernieuwd en nog completer gemaakt. Het gebruik van QR-codes, nieuwe inzichten, cijfers en ontwikkelingen van invloed op de online marketingmix, komen uitgebreid aan bod in een strakke structuur. Video-tutorials maken het HOM7 nog praktischer.

Het Handboek Online Marketing 7 verschaft je als (toekomstig) onlinemarketeer zowel de theoretische grondslagen als de praktische tools om een effectieve onlinemarketingstrategie te ontwikkelen en uit te voeren. Doorspekt met voorbeelden uit de praktijk laat Patrick Petersen zien hoe onlinemarketing bedacht en uitgevoerd kan worden om effectief te zijn.

Het Handboek Online Marketing 7 is een praktisch en crossmediaal boek met op de ondersteunende website www.handboekonlinemarketing.nl veel extra video’s, interviews, extra webinars, kleurrijke modellen en opvallende cases. Het boek kent bovendien bijdragen van experts die de strategische visie op gebied van online marketing tot ver in de toekomst brengen. Leerzaam én inspirerend.

Prijsindicatie: €39,95

Bekijk op Bol.com

Lees ook:

De beste Toshiba 15 inch laptops met Intel Core i9 processor

Raymond Veldkamp

De beste MEDION 17 inch laptops met AMD Ryzen 3 processor

Raymond Veldkamp

De beste Terra 17 inch laptops met Intel Core i5 processor

Raymond Veldkamp