ZakenDeals

De 10 beste Full HD (1080p) Webcams voor haarscherp beeld

Leestijd: < 1 minuut

We maken thuis en op kantoor meer dan ooit gebruik van videobellen en videoconferencing, vooral via laptops. Maar de lens van een laptop webcam is klein en vaak niet van topkwaliteit (max. 720p). Ook als je geen laptop webcam hebt maar wel met een prima kwaliteit in beeld wilt komen bij je klanten, collega’s, leveranciers en andere zakenrelaties is er een makkelijke oplossing: een webcam met Full HD-kwaliteit (1080p).

De webcam-software is binnen enkele minuten geïnstalleerd en je bevestigt de webcam met het bijgeleverde beugeltje op je notebook. Of je monteert de webcam op een statief.

Op het gebied van webcams zijn er grote verschillen in prijzen en kwaliteiten. Om goed te vergelijken hebben we een handig top 10 lijstje voor je samengesteld. Doe er je voordeel mee.

1. Logitech C920 - HD Pro Webcam - Full HD 1080p - Twee microfoons

Logitech C920 - HD Pro Webcam - Full HD 1080p - Twee microfoons

De Logitech C920 HD Pro Webcam combineert een eenvoudige installatie met een bijzonder goede video-opname. Zo heb je een Full HD resolutie, ingebouwde microfoon en werkt de C920 HD Pro met Windows, MacOS, Android, Xbox en ChromeOS. HD-videochat De logitech C920 HD Pro Webcam staat bekend om de HD-videochat.

€ 77,69

Bekijk op Bol.com

2. Logitech C920s - HD Pro Webcam

Logitech C920s - HD Pro Webcam

De Logitech C920S Pro HD-webcam levert heldere, duidelijke en gedetailleerde beelden in levendige kleuren. De HD-autofocus en -lichtcorrectie passen zich aan de omstandigheden aan voor consequent hoge definitie, en de twee microfoons aan weerszijden van de glazen lens leggen het natuurlijke geluid van uw stem vast.

€ 89,99

Bekijk op Bol.com

3. SMARTIFY Webcam - Met Ingebouwde Microfoon - Full HD 1080p - 4MP - Plug & Play

SMARTIFY Webcam - Met Ingebouwde Microfoon - Full HD 1080p - 4MP - Plug & Play

De Smartify Webcam is een Plug & Play model, plug de USB-kabel in je computer of laptop en je kunt direct videobellen zonder de installatie van een programma. Jouw computer herkent de webcam direct! Dankzij de ingebouwde microfoon heb je aan alleen onze webcam genoeg als het op videobellen aankomt. Kristalhelder beeld Je kan met de Smartify webcam in Full HD 1080P 30 fps videogesprekken opnemen en of videobellen.

€ 26,99

Bekijk op Bol.com

4. Razer Kiyo - Full HD - Streaming Camera / Webcam met ringlamp

Razer Kiyo - Full HD - Streaming Camera / Webcam met ringlamp

Met de Razer Kiyo heb je een streaming webcam met ringlamp waarmee je scherp en vloeiend beeld krijgt, ook in siutaties met weinig licht. Ideaal voor de gamers onder ons die een webcam gebruiken voor het streamen tijdens het gamen. Als streamer wil je goed in beeld komen tijdens jouw killstreaks en dat doe je dan ook met de Razer Kiyo webcam met Ring light.

€ 66,89

Bekijk op Bol.com

5. Logitech - C925e Pro Full HD Webcam - 1080P - Privacy Shutter

Logitech - C925e Pro Full HD Webcam - 1080P - Privacy Shutter

De Logitech C925e Pro is een Full-HD Webcam met een 1080p resolutie, ingebouwde microfoon, een handige monitorklem en autofocus. Hierdoor sta je met de Logitech C925e goed op beeld. Daarnaast heeft de Logitech C925e een ingebouwde privacy cover die je makkelijk opent of sluit. Optimaliseer elke gelegenheid om samen te werken met de Logitech C925e Webcam, die betaalbare HD-video biedt in elke omgeving.

€ 86,29

Bekijk op Bol.com

6. Webcam Voor PC Met Microfoon – Full HD Met 360° Draaibare Camera

Webcam Voor PC Met Microfoon – Full HD Met 360° Draaibare Camera

Heb jij snel een goede kwaliteit webcam nodig? In de tijd van het thuiswerken kan een webcam met helder beeld en duidelijk geluid je een heleboel gedoe schelen. De Avalue® webcam bevat een Full HD beeld en een ingebouwde microfoon zodat je met je collega’s, vrienden en familie goed kunt communiceren.

€ 29,95

Bekijk op Bol.com

7. Trust Tyro – Full HD Webcam

Trust Tyro – Full HD Webcam

De TYRO FULL HD - Webcam gaat met een resolutie van 1080p voor videogesprekken met helder beeld. Bekijk hieronder een paar van zijn eigenschappen: Fijn videobellen De Tyro Full HD Webcam werkt met Zoom, Teams, Skype en andere bekende software voor videobellen. Gebruik de plug-en-play-installatie - en videobellen was nooit zo makkelijk! Plug de USB-ontvanger in je pc of laptop en je kunt direct beginnen.

€ 48,49

Bekijk op Bol.com

8. Logitech StreamCam webcam via USB-C | Zwart

Logitech StreamCam webcam via USB-C | Zwart

De Logitech StreamCam is een Full-HD webcam speciaal ontwikkeld voor de streamers en gamers. Je krijgt een Full-HD resolutie met maar liefst 60 fps waardoor je beeld vloeiend is en dit is ideaal voor streamen, Twitch, YouTube, Instagram-verhalen of andere contentkanalen. Logitech Capture Met deze software voor video-opnames en -streaming kun je eenvoudig, snel en intuïtief content maken met StreamCam.

€ 99,00

Bekijk op Bol.com

9. AyeWay Professionele Full HD Webcam - Inclusief Gratis Webcam Cover - Webcam voor PC - Microfoon - Werk & Thuis - Windows & Mac

AyeWay Professionele Full HD Webcam - Inclusief Gratis Webcam Cover - Webcam voor PC - Microfoon - Werk & Thuis - Windows & Mac

Perfect beeld bij elk type licht! Videobellen en opnames maken verlopen met de AyeWay Full HD-webcam probleemloos! Je zet de webcam op jouw laptop of desktopscherm, plug de USB-kabel in je computer en je kan gelijk videobellen! Je hoeft hiervoor geen programma te installeren. Plug & Play! FULL HD voor heldere beelden: Je kan met de AyeWay-webcam in Full HD 1920*1080 videobellen, zo kun je probleemloos videogesprekken voeren met uw collega's, familie of vrienden.

€ 24,95

Bekijk op Bol.com

10. Webcam voor PC met USB en Microfoon - Full HD 1080P - Geschikt voor Windows en Mac - Laptop - Zwart

Webcam voor PC met USB en Microfoon - Full HD 1080P - Geschikt voor Windows en Mac - Laptop - Zwart

Altijd al een multifunctionele webcam willen hebben? Dan is deze flexibele webcam een must have. De desktop-webcam heeft een 1080p HD-resolutie met een uitstekende beeldkwaliteit. Bij weinig licht levert deze HD-webcam een groot, helder en perfect beeld. Met de ingebouwde microfoon heeft u geen extra microfoon nodig voor uw oproepen of conferenties.

€ 26,95

Bekijk op Bol.com

Lees ook:

De beste Acer 15 inch laptops met Intel Core i7 processor

Raymond Veldkamp

De beste Dell 14 inch laptops met Intel Core i9 processor

Raymond Veldkamp

De 10 lekkerste koffiebonen voor op kantoor

Raymond Veldkamp