ZakenDeals

De 10 beste ergonomische draadloze muizen om je hand en pols te ontlasten

Leestijd: < 1 minuut

Je zou eens moeten optellen hoeveel uren je elke maand gebruikmaakt van je computermuis. Geloof ons: je zou ervan schrikken, zeker als je je muis niet alleen gebruikt voor je (kantoor)werk maar ook voor het spelen van games.

De afgelopen jaren zijn in hoog tempo steeds meer muisgebruikers overgestapt op een draadloze muis. Dat is heel verklaarbaar natuurlijk. Want hiermee heb je geen last meer van een vervelend kabeltje. Welke ergonomische bluetooth muizen ontlasten je hand en pols het best? Bekijk ons top 10 lijstje en doe er je voordeel mee!

1. Logitech MX Master 3 - Draadloze Muis met Bluetooth en USB ontvanger - Zwart

Logitech MX Master 3 - Draadloze Muis met Bluetooth en USB ontvanger - Zwart

The Master Series van Logitech VAN IDEE.. NAAR WERKELIJKHEID. STIJL MET PRESTATIES MX Master 3 is directe precies en oneindige mogelijkheden. Het is de meest geavanceerde Master Series-muis ooit – ontworpen voor creatievelingen en ontwikkeld voor programmeurs. Als je het kunt bedenken, kun je het onder de duim krijgen.

€ 90,99

Bekijk op Bol.com

2. Logitech M330 Silent Plus - Black

Logitech M330 Silent Plus - Black

De Logitech M330 Silent Plus Draadloze Muis biedt een unieke muisstille ervaring voor jou en de mensen om je heen. Met hetzelfde klikgevoel en ruisonderdrukking van meer dan 90% in vergelijking met traditionele muizen. De Logitech M330 heeft een automatische slaapstand en daardoor een lange batterijlevensduur tot wel 24 maanden.

€ 32,99

Bekijk op Bol.com

3. Trust Verto - Draadloze Ergonomische Muis / Zwart

Trust Verto - Draadloze Ergonomische Muis / Zwart

Met de Trust Verto draadloze ergonomische muis kun je urenlang ergonomisch werken. Deze muis biedt comfort tijdens lange werkdagen en zorgt voor ontlasting van je hand en pols. De verticale indeling van de muis zorgt ervoor dat je onderarm en pols een natuurlijke positie hebben, waardoor de spieren in je hand, pols er arm tot rust komen.

€ 25,00

Bekijk op Bol.com

4. Razer Basilisk X HyperSpeed Draadloze Gaming Muis - 16000 DPI - Zwart

Razer Basilisk X HyperSpeed Draadloze Gaming Muis - 16000 DPI - Zwart

Razer Basilisk X HyperSpeed Draadloze Gaming Muis - 16000 DPI - Zwart Let op: de muis is niet compatibel met de PlayStation 4 of Linux. Daarnaast moeten er AA batterijen in de muis. Dodelijke precisie zonder banden Speel draadloos met een snelle, betrouwbare verbinding - met de dubbele modus van Razer™ HyperSpeed draadloze en Bluetooth-connectiviteit.

€ 41,49

Bekijk op Bol.com

5. Logitech MX Master 2S - Draadloze Muis - RF + Bluetooth - Versie 2020 - Zwart

Logitech MX Master 2S - Draadloze Muis - RF + Bluetooth - Versie 2020 - Zwart

De Logitech MX Master 2S is de ultieme precisiemuis voor veeleisende gebruikers. Benut de kracht van Logitech Flow en til het gebruik van meerdere computers naar een hoger plan. Bedien tot drie computers en kopieer tekst, afbeeldingen en bestanden naadloos heen en weer. Scrol sneller en eenvoudiger door documenten en webpagina's dankzij de aanpasbare snelheid van het scrolwiel.

€ 72,89

Bekijk op Bol.com

6. Logitech G502 LIGHTSPEED - Draadloze Gaming Muis met 25K DPI - Zwart

Logitech G502 LIGHTSPEED - Draadloze Gaming Muis met 25K DPI - Zwart

Game nu draadloos, sneller en nauwkeuriger met Logitech G502 LIGHTSPEED dat een snelle verbinding met een rapportagesnelheid van 1 ms biedt. De HERO-sensor levert toonaangevende prestaties met 16K DPI en energiezuinigheid - profiteer van tussen de 48 uur met verlichting of 60 uur zonder verlichting ongestoord gamen.

€ 97,90

Bekijk op Bol.com

7. Logitech MX Master 3 for Business 3 - Draadloze Muis - Diep Zwart

Logitech MX Master 3 for Business 3 - Draadloze Muis - Diep Zwart

Precisie zonder uitstel en oneindige mogelijkheden met de MX Master 3. Dit is onze meest geavanceerde Master Series-muis ooit, speciaal ontworpen voor designers en ontwikkeld voor programmeurs. Het stille elektromagnetische MagSpeed-scrolwiel is tot 90% sneller en 87% nauwkeuriger. App-specifieke aanpasbare knoppen zorgen voor een snellere workflow voor je favoriete apps.

€ 82,19

Bekijk op Bol.com

8. Logitech M575 ERGO Draadloze Trackball Muis - Graphite

Logitech M575 ERGO Draadloze Trackball Muis - Graphite

Maak kennis met de Logitech ERGO M575, een draadloze trackball met handige duimbediening. Je hoeft niet langer een muis rond te schuiven of je arm te bewegen om de cursor te verplaatsen. De ergonomisch geronde vorm van de ERGO M575 minimaliseert beweging en maximaliseert comfort terwijl je hand en arm ontspannen blijven.

€ 43,99

Bekijk op Bol.com

9. Trust GXT 131 Ranoo - Draadloze Gaming Muis - RGB - 4800 DPI - Zwart

Trust GXT 131 Ranoo - Draadloze Gaming Muis - RGB - 4800 DPI - Zwart

De Trust GXT 131 Ranoo is een draadloze gaming muis met RGB-verlichting en een instelbare gevoeligheid tot 4800 DPI. Met deze gaming muis heb je 9 knoppen, de optie voor one-click triple-fire en de muis werkt ook op 1 batterij als je het gewicht laag wilt houden. Hierdoor merk je dat Trust rekening heeft gehouden met de wensen van gamers. De Trust GXT 131 Ranoo in een notendop: Dit is een draadloze gaming muis voor rechtshandigen De muis heeft plek voor 2 batterijen maar werkt ook op 1 batterij waardoor de muis lichter aanvoelt De muis werkt op Windows, MacOS en ChromeOS Verbinden gaat eenvoudig met de USB-dongle ℹ Goed om te weten: Deze muis heeft geen Bluetooth

€ 29,99

Bekijk op Bol.com

10. Logitech MX Vertical - Draadloze Ergonomische Muis

Logitech MX Vertical - Draadloze Ergonomische Muis

De Logitech MX Vertical is een geavanceerde ergonomische muis die wetenschappelijk gestuurd ontwerp combineert met de uitmuntende prestaties van Logitech's MX-serie. De natuurlijke handdrukpositie vermindert druk op de pols en belasting van de onderarm. De unieke verticale hoek van 57° is geoptimaliseerd voor een ergonomische houding zonder een pixel aan prestaties in te leveren.

€ 81,99

Bekijk op Bol.com

Lees ook:

De beste Dell 15 inch laptops met Intel Core i7 processor

Raymond Veldkamp

De beste HP 17 inch laptops met Intel Core i5 processor

Raymond Veldkamp

De beste Lenovo 14 inch laptops met Intel Core i9 processor

Raymond Veldkamp