ZakenBlogs

7 ergonomische in hoogte verstelbare bureaus voor een gezonde werkhouding

Leestijd: < 1 minuut

Een naar eigen wens in te stellen bureau is belangrijk voor een ergonomische werkhouding. De statische positie van het lichaam tijdens het zitten achter een bureau is de oorzaak van veel rug-, nek- en armklachten. Je werkplek moet daarom dynamisch zijn ingericht, zodat je gemakkelijk kunt wisselen tussen verschillende werkhoudingen.

Bekijk hieronder de 7 beste in hoogte verstelbare bureaus van dit moment.Heb je een ZakenBericht? Geef het gratis door

Gratis e-book "25 schrijftips waardoor je online meer verkoopt"

gratis e-book gratis e-book

Abonneer je op onze ZakenMail met inspirerende ondernemersverhalen, openhartige zakelijke bloopers, korte boekentips/recensies, ZakenBlogs en veel meer.

Ontvang nu tijdelijk ons nieuwste e-book (12 pag.) met praktische tips/adviezen voor o.a.:

  • Opbouw van je teksten.
  • Overtuigende schrijfstijl.
  • Content creatie/middelen-inzet.
Ontvang het e-book

1. BEST OFFICE FDW-JY-45-Black Verstelbaar sta bureau - 81.28 cm- ergonomisch – Zwart

BEST OFFICE FDW-JY-45-Black Verstelbaar sta bureau - 81.28 cm- ergonomisch – Zwart

Deze in hoogte verstelbare bureau plaats je bovenop je eigen bureau en maakt het werken comfortabel vanuit een zittende of staande positie. Door de afwisseling tussen zitten en staan gedurende de lange werkdag biedt het tal van voordelen voor de gezondheid van je lichaam. Zoals een verhoogde doorbloeding en minder pijn. De hele dag staan helpt ook om de geest alert en productief te houden. Pas je perfecte hoogte aan met deze verstelbare bureau. Verbeter je werkervaring, je houding, verhoog de productiviteit en verhoog je energieniveau met een druk op de knop van de verstelbare sta bureau.

€ 169,00

Bekijk op Bol.com

2. Sta bureau – Standing desk, Thuiswerkplek - Ergonomisch in hoogte verstelbaar – Hout (niet gelakt) - By Ed Works

Sta bureau – Standing desk, Thuiswerkplek - Ergonomisch in hoogte verstelbaar – Hout (niet gelakt) - By Ed Works

Thuis, op kantoor, je flexplek of op school… met het stabureau Ed-works creëer je overal een comfortabele werkplek! De standing desk is doormiddel van de verstelbare planken gemakkelijk in hoogte verstelbaar. Dit bureau is niet alleen zeer functioneel, maar heeft door het gelakte hout, ook een mooi uiterlijk. Door het design van het bureau, en de verstelbare planken, heeft u altijd de juiste werkhouding. Door gebruik te maken van dit stabureau voorkomt u lichamelijke klachten. Productspecificaties stabureau Hout: Ongelakt Breedte: 48 cm Diepte: 45 cm Hoogte: 92 cm In hoogte verstelbaar Het stabureau is verkrijgbaar in Zwart, Wit, Hout (Gelakt) en Hout (Ongelakt).

€ 109,00

Bekijk op Bol.com

3. FDW SD-A5280-Black Verstelbaar sta bureau - 119.38 cm - Ergonomisch - in hoogte verstelbaar - Zwart

FDW SD-A5280-Black Verstelbaar sta bureau - 119.38 cm - Ergonomisch - in hoogte verstelbaar - Zwart

Deze in hoogte verstelbare bureau biedt een grote werkruimte voor 2 monitoren in een comfortabele positie. Het is verstelbaar van 71.12 tot 109.22 centimeter. Deze sta bureau gaat met minimale inspanning naar de perfecte hoogte. Verbeter je werkervaring, je houding, verhoog de productiviteit en verhoog je energieniveau met de verstelbare sta bureau. Het sta-bureau houdt je armen in een hoek van 90 graden tijdens het typen en je computerschermen op ooghoogte; Het in hoogte verstelbare bureau helpt de houding te verbeteren en ongemak te minimaliseren.

€ 275,00

Bekijk op Bol.com

4. Zit-sta bureau elektrisch MRC - 160 x 80 cm - frame zwart - robuust eiken - Memory bediening + USB

Zit-sta bureau elektrisch MRC - 160 x 80 cm - frame zwart - robuust eiken - Memory bediening + USB

ARBO verantwoord bureau - Extra hoog tot 130 cm - Draagkracht 80 KG - Stabiel, dat zijn de kenmerken van dit MRC elektrisch verstelbaar zit sta bureau! Op zoek naar een zeer stabiel elektrisch zit-sta bureau? Met de Lineaflex MRC zit-sta bureau werkt u ergonomisch en efficiënt! Daarnaast verbetert u uw werkhouding en is het ideaal om actiever te werken. De snelle, stille motoren maken het bureau extra gebruiksvriendelijk. Op deze manier kunt u flexibel ergonomisch werken; een optimale combinatie om lichamelijke klachten te helpen voorkomen.

€ 449,00

Bekijk op Bol.com

5. Bureau gaming Thomas - computertafel - zit sta in hoogte verstelbaar - 160 cm x 80 cm - wit zwart

Bureau gaming Thomas - computertafel - zit sta in hoogte verstelbaar - 160 cm x 80 cm - wit zwart

Een zeer stevige en kwalitatief hoogwaardige in hoogte verstelbare zit sta game bureau met een wit frame en een wit tafelblad met een volledige zwarte muismat. Deze computertafel mag niet ontbreken in uw gaming set up. Door het formaat van het bureau blad 160 cm breed en 80 cm diep heeft u veel ruimte voor het plaatsen van al uw game accessoires en voldoende ruimte voor 3 monitoren. Dit gaming bureau heeft een stevig stalen wit frame dat handmatig in hoogte verstelbaar is van 75 cm tot 125 cm zodat u naar eigen wens de hoogte kunt instellen en zelf staand aan het bureau uw games kunt spelen of kunt werken aan uw computer.

€ 289,95

Bekijk op Bol.com

6. Sta bureau - Zit sta verhoger - XL toetsenbord blad - Van Aaken Design - Berken Multiplex

Sta bureau - Zit sta verhoger - XL toetsenbord blad - Van Aaken Design - Berken Multiplex

Creëer thuis uw eigen sta bureau. Vanaf nu kunt u in een goede houding staand thuiswerken met dit sta bureau. Op meerdere hoogtes in te stellen, en door middel van de handgrepen makkelijk te verplaatsen. Door het extra groot blad heeft u genoeg ruimte voor toestenbord en muis Maatvoering blad toetsenbord en muis: Diepte 35cm Breedte 70cm Maatvoering blad laptop: Diepte 27cm Breedte 40cm Gemaakt van ongelakt berken multiplex.

€ 104,95

Bekijk op Bol.com

7. X Rocker Panther Gaming Bureau - Esports - Carbon look

X Rocker Panther Gaming Bureau - Esports - Carbon look

De X Rocker Panther Gaming Desk is het perfecte station voor uw pc of console De Panther gaming desk is het perfecte platform voor uw gamingbehoeften. Eenvoudig stijlvol bureau met aluminium poten met handige muis- en toetsenbordgoot voor een schoon bureaublad. Veeg schoon en glad oppervlak voor werk of ontspanning. Er is een kabelgoot voor het toetsenbord, zodat u uw bureau netjes en opgeruimd kunt houden. Het afveegbare oppervlak met koolstofvezelpatronen biedt extra stijl. Onderdeel van de X Rocker-collectie.

€ 179,00

Bekijk op Bol.com

Lees ook:

Hoe belangrijk is creativiteit voor je verkoop?

Jeroen van Netten

De 10 beste boeken over onderhandelen

Raymond Veldkamp

De 17 meest inspirerende films voor ondernemers

Raymond Veldkamp