ZakenBerichten

Professionele HR-dienstverlening betaalbaar voor het MKB

Leestijd: < 1 minuut

Dinsdag 2 februari is DURF Company gelanceerd: een nieuw HR-bedrijf volledig gericht op het MKB. DURF Company maakt professionele HR-dienstverlening bereikbaar voor het midden-en kleinbedrijf. Harry de Groot en Robert-Jan Jonker verwezenlijken hiermee hun droom. ‘Wij hebben onze kennis van HR-zaken en ondernemerschap gebundeld waarmee wij waarde toevoegen aan Ondernemend Nederland.’

DURF Company maakt het mogelijk zorgeloos HR-zaken te regelen tegen een scherpe prijs. Met een team van enthousiaste HR-specialisten, gecombineerd met een online HR-portal en gestandaardiseerde workflows en sjablonen regelen en beheren zij personeelszaken. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijke inzet en het aantal medewerkers dat je in dienst hebt. Dat is DURF Company: scherp geprijsd, deskundig en betrouwbaar.
Daarnaast leveren ze HR-dienstverlening op projectbasis en HR-interim support. Hiermee helpen zij ondernemers praktisch en duurzaam vooruit bij personeelsgerelateerde projecten en vervanging of invulling van een rol bij uiteenlopende situaties.

Wij zorgen voor focus bij ondernemers die durven.

Robert-Jan Jonker
Harry de Groot

www.durfcompany.nl

Lees ook:

Marieke Jellema nieuwe voorzitter NOBCO-bestuur

Raymond Veldkamp

De tweede Tiny Houseboot van Genieten op het water in Heeg is in de vaart!

Raymond Veldkamp

Ontwerp je eigen meubels online

Raymond Veldkamp