ZakenBerichten

Professionele HR-dienstverlening betaalbaar voor het MKB

Leestijd: < 1 minuut

Dinsdag 2 februari is DURF Company gelanceerd: een nieuw HR-bedrijf volledig gericht op het MKB. DURF Company maakt professionele HR-dienstverlening bereikbaar voor het midden-en kleinbedrijf. Harry de Groot en Robert-Jan Jonker verwezenlijken hiermee hun droom. ‘Wij hebben onze kennis van HR-zaken en ondernemerschap gebundeld waarmee wij waarde toevoegen aan Ondernemend Nederland.’

DURF Company maakt het mogelijk zorgeloos HR-zaken te regelen tegen een scherpe prijs. Met een team van enthousiaste HR-specialisten, gecombineerd met een online HR-portal en gestandaardiseerde workflows en sjablonen regelen en beheren zij personeelszaken. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijke inzet en het aantal medewerkers dat je in dienst hebt. Dat is DURF Company: scherp geprijsd, deskundig en betrouwbaar.
Daarnaast leveren ze HR-dienstverlening op projectbasis en HR-interim support. Hiermee helpen zij ondernemers praktisch en duurzaam vooruit bij personeelsgerelateerde projecten en vervanging of invulling van een rol bij uiteenlopende situaties.

Wij zorgen voor focus bij ondernemers die durven.

Robert-Jan Jonker
Harry de Groot

www.durfcompany.nl

Actieplan succesvol zelfstandig ondernemen

actieplanWil je een vliegende start maken met jouw onderneming? Schrijf je dan in voor ZakenMail en ontvang inspirerende ondernemersverhalen, handige praktijktips, leerzame zakelijke bloopers en veel meer.

Direct na je inschrijving ontvang je het e-book "Actieplan succesvol zelfstandig ondernemen" als welkomstcadeau!

Dit actieplan geeft antwoord op al jouw ondernemersvragen:

  • Praktische informatie en tips
  • Compleet stappenplan van A tot en met Z
  • O.a. ondernemingsplan, financiële planning en marketing

Lees ook:

Consignium van Soest naar Leusden

Jeroen van Netten

Codelogic breidt bedrijfsactiviteiten uit door overname telecompartij

Raymond Veldkamp

Mike Spetter en Holland Water slaan handen ineen tegen legionella in de horeca

Raymond Veldkamp