ZakenBerichten

Professionele HR-dienstverlening betaalbaar voor het MKB

Leestijd: < 1 minuut

Dinsdag 2 februari is DURF Company gelanceerd: een nieuw HR-bedrijf volledig gericht op het MKB. DURF Company maakt professionele HR-dienstverlening bereikbaar voor het midden-en kleinbedrijf. Harry de Groot en Robert-Jan Jonker verwezenlijken hiermee hun droom. ‘Wij hebben onze kennis van HR-zaken en ondernemerschap gebundeld waarmee wij waarde toevoegen aan Ondernemend Nederland.’

DURF Company maakt het mogelijk zorgeloos HR-zaken te regelen tegen een scherpe prijs. Met een team van enthousiaste HR-specialisten, gecombineerd met een online HR-portal en gestandaardiseerde workflows en sjablonen regelen en beheren zij personeelszaken. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijke inzet en het aantal medewerkers dat je in dienst hebt. Dat is DURF Company: scherp geprijsd, deskundig en betrouwbaar.
Daarnaast leveren ze HR-dienstverlening op projectbasis en HR-interim support. Hiermee helpen zij ondernemers praktisch en duurzaam vooruit bij personeelsgerelateerde projecten en vervanging of invulling van een rol bij uiteenlopende situaties.

Wij zorgen voor focus bij ondernemers die durven.

Robert-Jan Jonker
Harry de Groot

www.durfcompany.nlHeb je een ZakenBericht? Geef het gratis door

Gratis e-book "25 schrijftips waardoor je online meer verkoopt"

gratis e-book gratis e-book

Abonneer je op onze ZakenMail met inspirerende ondernemersverhalen, openhartige zakelijke bloopers, korte boekentips/recensies, ZakenBlogs en veel meer.

Ontvang nu tijdelijk ons nieuwste e-book (12 pag.) met praktische tips/adviezen voor o.a.:

  • Opbouw van je teksten.
  • Overtuigende schrijfstijl.
  • Content creatie/middelen-inzet.
Ontvang het e-book

Lees ook:

Haagwest Thuiszorg, zorg zonder wachtlijsten

Raymond Veldkamp

Ingrid Thijssen vertrekt als CEO Alliander naar VNO-NCW

Raymond Veldkamp

Rugpijn in het thuiskantoor?

Raymond Veldkamp