ZakenBerichten

Noeverman Commercieel Advies lanceert MKB Sales Scan

Leestijd: < 1 minuut

Noeverman Commercieel Advies lanceert MKB Sales Scan

Adviesbureau Noeverman Commercieel Advies uit Enter lanceert deze maand in Noord- en Oost-Nederland haar nieuwe dienst: de MKB Sales Scan. Eigenaar Martin Noeverman legt uit: ‘In deze economisch uitdagende tijden is het voor veel MKB-ondernemers lastig de focus te houden (of te leggen) op de commerciële kansen. Soms is het verstandig om een extern specialist hiervoor in te schakelen. Die concrete kansen ziet welke de ondernemer zelf niet (meer) ziet`. Kortgezegd kijken we hoe een commerciële afdeling of team nu werkt en waar directe verbeteringen mogelijk zijn of kansen liggen. Het laaghangende fruit eerst plukken, zogezegd.

Praktisch en doordacht

De MKB Sales Scan is een tool welke wordt opgesteld na eerst meerdere dagen mee te hebben gedraaid binnen de operatie van een bedrijf. Veelal op de commerciële afdeling. Vanzelfsprekend Covid-19 proof en altijd met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. We interviewen dan in enkele dagen diverse medewerkers, op alle niveaus. Letterlijk van `stofjas tot stropdas`; Juist in die eerste categorie komt de beste info naar voren`, leert de ervaring. Met al die informatie gaan we vervolgens aan de slag en kijken daarbij niet alleen naar het bedrijf an sich, maar ook naar de gehele markt en diverse andere factoren. Daar rolt een advies uit welke we presenteren aan de ondernemer in kwestie. Afhankelijk van de behoeften kan er vervolgens gekozen worden om dit zelf te implementeren of door ons te laten verzorgen, aldus Martin Noeverman. Meer info over deze MKB Sales Scan is te vinden op www.noevermanadvies.nlHeb je een ZakenBericht? Geef het gratis door

Gratis e-book "25 schrijftips waardoor je online meer verkoopt"

gratis e-book gratis e-book

Abonneer je op onze ZakenMail met inspirerende ondernemersverhalen, openhartige zakelijke bloopers, korte boekentips/recensies, ZakenBlogs en veel meer.

Ontvang nu tijdelijk ons nieuwste e-book (12 pag.) met praktische tips/adviezen voor o.a.:

  • Opbouw van je teksten.
  • Overtuigende schrijfstijl.
  • Content creatie/middelen-inzet.
Ontvang het e-book

Lees ook:

Ongezegd Gesproken training non-verbale communicatie

Raymond Veldkamp

ZakenVerhalen.nl: nieuw en inspirerend zakelijk podium

Jeroen van Netten

Planee Group in Top 3 boekhouders met de hoogste klanttevredenheid!

Raymond Veldkamp